NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Perfecte handhygiëne

Perfecte handhygiëne

Handen inwrijven met ­desinfectiemiddel is echter sneller, effectiever en geeft minder schade aan de huid dan veelvuldig handen wassen met water en zeep. Het gebruik van een dispenser met automatische (sensor)bediening geniet daarbij op veel locaties de voorkeur.

De nieuwste RODX627H sanitiser met infraroodzender van Franke Water Systems is geschikt voor desinfectiemiddel en lotions, met een navulbaar reservoir van 0,8 liter en een afgifte van 0,6 tot 1,1 ml. De contactloze bediening zorgt ervoor dat de hygiëne gewaarborgd blijft. 

Aan alles is gedacht. De robuustheid van het ontwerp bijvoorbeeld, met een RVS materiaaldikte van 0,8 mm, een gebogen front, een cilinderslot met Franke sleutel en een kijkvenster aan de zijkant. Ook alle aandacht voor gemak en comfort, een sticker met instructies maakt het gebruik voor iedereen duidelijk en een indicatielampje geeft aan wanneer de batterijstatus laag is.

Je handen schoon en steriel houden is inmiddels voor veel mensen een gebruikelijke routine geworden.

De RODX627H sanitiser heeft een strak ontwerp van mat roestvrijstaal en biedt contactloze desinfectie voor optimale handhygiëne, geschikt voor wandmontage en slim te combineren met de mobiele zuil van Franke Water Systems.

Nieuwe sanitaire wereld

Kortom, de nieuwe sanitair wereld van Franke Water Systems. Mooie innovaties waarbij aan alles wordt gedacht; hygiëne, comfort, design en perfectie. Franke Water Systems stelt een aantal producten voor die elk binnen hun branche sterk voor hun klasse staan.

RODXH627H contactloze dispenser

Perfecte handhygiëne, robuust en gemak

een strak ontwerp van mat roestvrijstaal en biedt contactloze desinfectie Bovendien is deze geschikt voor wandmontage of slim te combineren met onze mobiele zuil! Dit is een dispenser die overtuigt.

PLANOX-wastafellijn uit roestvrijstaal

Hygiënisch en stijlvol

deze lijn is speciaal ontworpen voor locaties waar maximale hygiëne-eisen gelden. Ze zijn vervaardigd uit roestvrijstaal. Vuil en bacteriën krijgen geen kans om zich aan het oppervlak te hechten.

RONDAtop en QUADROtop opzetwastafels

Functionaliteit mag ook mooi zijn

de RONDAtop laat de kracht van eenvoud zien en de QUADROtop gaat voor modern minimalisme. Beide zijn opzetwastafels van MIRANIT en daarmee sterk en hygiënisch. 

KWC GASTRO-eengreepsmengkraan

Comfort, functionaliteit en ergonomie

want bij de keukenmengkranen van Franke Water Systems klopt ieder detail, past iedere handgreep, overtuigt iedere functie. Uiteindelijk moet de techniek niet zichtbaar gemaakt worden, maar nuttig zijn – zowel tijdens het koken, reinigen en genieten. Het is gemakkelijk om gewoon te zijn, maar voor FRANKE is gewoon niet goed genoeg. Er is aandacht voor hygiëne, innovatie, functionaliteit, design en onderhoud.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details