NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Planox naadloze RVS wasgoten: hygiënisch en robuust

Planox naadloze RVS wasgoten: hygiënisch en robuust

Nieuw van Franke

De RVS wasgoten uit de Planox-lijn zijn volledig nieuw ontwikkeld. Ze zijn ontworpen met het oog op locaties waar hygiënische omstandigheden gepaard moeten gaan met robuustheid. Door een nieuwe geautomatiseerde fabricagemethode zijn de wasgoten geheel naadloos. Daarbij garandeert de constructie in roestvrijstaal extreme degelijkheid.

Schoon en sterk
Een nieuw type lasrobot maakt het mogelijk om lengtes tot 3000 millimeter naadloos te lassen. Hierdoor zijn er geen naden meer waarin vuil zich kan nestelen. De verbrede plateaus zijn bovendien licht gekanteld zodat eventueel spatwater niet blijft liggen.

Daarnaast zorgt de hoogwaardige antibacteriële chroomnikkelconstructie voor goed te reinigen oppervlakken.De robuustheid van het materiaal staat garant voor een vrijwel onbeperkte levensduur.

Features
De Planox-lijn is bedoeld voor wandmontage en is er in zeven standaardlengtes uiteenlopend van 600 tot 3000 millimeter. Vanaf 1800 millimeter wordt een stripconsole meegeleverd ter ondersteuning. Grotere lengtes zijn overigens ook mogelijk en zijn op aanvraag als maatwerk leverbaar. De Planox wasgoten met plateau zijn desgewenst ook leverbaar in chroomstaal.

Alle Planox wasgoten hebben een centrale afvoer en zijn leverbaar met en zonder plateau. Verder beschikken ze over verbeterde bevestigingsgaten en een aardingsaansluiting. Een afvoerset en montagemateriaal worden standaard meegeleverd. Als optie zijn spatplaten, handdoekhouders en aflegplanken leverbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details