NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
PLANOX-wastafellijn uit roestvrijstaal: hygiënisch én stijlvol

PLANOX-wastafellijn uit roestvrijstaal: hygiënisch én stijlvol

Omdat gewoon niet goed genoeg is…

Wij leveren duurzame en betrouwbare oplossingen voor sanitaire ruimtes. We maken het onmogelijke op innovatieve wijze mogelijk. We richten ons op de slimme uitrusting van openbare, commerciële en industriële faciliteiten. Dat bewijzen we met de nieuwe en modern vormgegeven PLANOX-wastafellijn.

Deze lijn is speciaal ontworpen voor locaties waar maximale hygiëne-eisen gelden. Een absolute must dus binnen de farmaceutische industrie, het onderwijs, de gezondheidszorg en voor bedrijven waar levensmiddelen worden verwerkt.

Gebruik van innovatieve robotlasers

Tijdens een nieuw, geautomatiseerd fabricageproces worden de wastafels met innovatieve robotlasers hygiënisch en naadloos aan elkaar gelast. Vuil en bacteriën krijgen daardoor geen kans om zich aan het oppervlak te hechten. De PLANOX-wastafels zijn vervaardigd uit functioneel en duurzaam roestvrijstaal.

Braamvrije lasnaad voor afgeronde hoeken en randen

Alle binnenhoeken van de wastafels zijn groter dan 90º, waardoor ze eenvoudig schoongemaakt kunnen worden. De afwatering is verder uitmuntend door een optimale schuinstand en een centrale afvoer. De extra brede kraanvlakken zijn één graad schuin geplaatst. Hierdoor komt er minder water op de vloer terecht en stromen vloeistoffen van het kraanvlak af. Deze schuinte is minimaal, waardoor voorwerpen zoals reinigingsmaterialen wel gewoon veilig neergezet kunnen worden. Tijdens het fabricageproces wordt een aanvullende braamvrije lasnaad aangebracht voor afgeronde hoeken en randen, wat de veiligheid ten goede komt.


Roestvrijstaal als dé standaard

Het gebruik van RVS als basismateriaal voor uitrustingen in openbare en semiopenbare ruimtes is bij Franke dé standaard. En niet zonder reden. Dit edele materiaal is 100% recyclebaar en  verenigt stijlvolle esthetiek met functionaliteit en duurzaamheid. Het laat zich perfect combineren en harmonisch aanvullen met materialen als veiligheidsglas en keramiek. Dankzij de materiaaleigenschappen kan roestvrijstaal het licht en de kleuren van zijn omgeving absorberen en weerspiegelen. Producten van dit materiaal laten zich dan ook probleemloos in vrijwel elke ruimte integreren en brengen daarbij accenten aan.

Flexibiliteit én maatwerk

De PLANOX-lijn garandeert planners en klanten optimale flexibiliteit dankzij de centrale afvoer en zeven verschillende standaardlengtes. Bovendien is maatwerk mogelijk tot een lengte van drie meter. PLANOX-wasgoten zijn tevens ideaal te combineren met de armaturen van Franke.

Wij garanderen een productervaring die uw dagelijkse leven én die van uw klanten eenvoudiger en daardoor mooier maakt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details