NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Prihoda Art textiele luchtkanalen met eigen print, een installatie als decoratieve blikvanger!

Prihoda Art textiele luchtkanalen met eigen print, een installatie als decoratieve blikvanger!

Prihoda textiel luchtverdeelsystemen bieden de ideale oplossing voor een uniforme luchtverdeling voor airconditioning, verwarming & koeling. De lucht in de textielkanalen wordt perfect verdeeld door verschillende ‘OP MAAT’ aangebrachte laserperforaties.

De voordelen van textielkanalen tegenover metalen luchtkanalen zijn legio : lichter, sneller geïnstalleerd, geer risico op corrosie, geluidsonderdrukkend, Luchttransport en diffusie over lange afstand (200m) dankzij minimale interne wrijving en zo veel meer. De door Prihoda gebruikte stoffen voldoen bovendien aan de gestelde vereisten voor brandbestendigheid (M1, M0…), hygiëne, duurzaamheid (garantie van 1 tot 5 jaar) en esthetiek.

Prihoda Art

“De Prihoda kanalen textielluchtkanalen kunnen in oneindige combinaties gemaakt worden.  Naast 8 standaardkleuren en alle mogelijke vormen kunnen ook de aanpassingsstukken in textiel gemaakt worden.  Maar wie nog een stap verder wil gaan en zijn luchtkanalen als decoratieve blikvanger wil inzetten kan ook voor Prihoda Art kiezen.” Bevestigt Wesley Verlez, Sales manager bij Prihoda NV, officieel distributeur voor Prihoda in België, Luxemburg en Frankrijk.

Fabrikanten van metalen luchtkanalen bieden niet de mogelijkheid om een ​​bedrijfslogo of thematische foto’s weer te geven. De textielkanalen van Príhoda bieden wel deze mogelijkheid. De Prihoda textielverftechnologie geeft producten een nieuwe esthetische dimensie, waardoor ze een interessant kenmerk in elk interieur kunnen worden. Wesley Verlez : “Met Prihoda Art zijn we in staat om textieluitgangen en luchtkanalen te produceren in elke Pantone-kleur, met elk patroon, foto, afbeelding, logo of inscriptie, ongeacht hoe complex ze zijn. Verbeelding kent geen grenzen. We garanderen dat de kleuren en afbeeldingen niet vervagen, zelfs niet als ze regelmatig worden gewassen. En wie nog verder wil gaan kan ook LED verlichting verwerken in zijn textielkanalen.”

Prihoda Art Prihoda Art Prihoda Art

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details