01:03
29-01-2018

Producent kwaliteitscomponenten HVAC-installaties breidt uit

Flamco is onderdeel van Aalberts Industries en richt zich op het marktsegment Hydronic Flow Control. Per 1 januari 2018 wordt Flamco ook commercieel verantwoordelijk voor de merken Meibes en Simplex in België en Luxemburg. In het kader van deze extra verantwoordelijkheden is het Flamco team versterkt en uitgebreid met maar liefst drie nieuwe collega’s; Paul Decuypere, Sisse Knops en Harry Vandenbroucke.

Paul Decuypere gaat zich inzetten als Sales Engineer voor de groothandel- en installateurscontacten in Oost- en West-Vlaanderen. Deze functie werd voorheen vervuld door Ivan Lahousse. Ivan wordt Teamleider en is daarmee verantwoordelijk geworden voor de Technical Commercial Support afdeling. Sisse Knops wordt Sales Manager Projects en heeft deze rol de afgelopen jaren bij COMAP vervuld. Harry Vandenbroucke wordt Business Development Manager voor Flamco en zal voor Aalberts Industries dochter HSF de verkoopverantwoordelijke zijn richting de energiebedrijven. Daarmee is het team 10 man sterk en kan er zeer professioneel ondersteuning gegeven worden aan de groothandel en installateurs in België en Luxemburg. Tevens is Flamco in staat om ook vaktechnische projectbegeleiding te leveren voor adviesbureaus, projectleiders en technische tekenbureaus. Het gehele team staat onder leiding van Hans Valcke.

Complete oplossingen van de bron tot afgiftepunt
Flamco is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en verkoop van kwaliteitsproducten voor verwarming-, koel- en drinkwaterinstallaties. Flamco onderscheidt zich in de markt door het leveren van totaaloplossingen op het gebied van distributie en biedt daarmee van bron tot afgiftepunt een compleet assortiment. Flamco heeft oplossingen voor alle soorten toepassingen, zowel residentieel als utiliteit en industrie. Zij voorziet u van maatwerkoplossingen en zorgt voor advies, engineering en service. De producten van Flamco behoren tot de meest energie-efficiënte op de markt.

Heeft u vragen of wenst u informatie, bezoek de Flamco website of neem contact op met het hoofdkantoor in Brugge. Gekwalificeerde medewerkers staan u met kennis van zaken te woord of een van de Sales Engineers komt graag langs om u vrijblijvend te adviseren.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Installatie en Bouw België partners

Åke Siikavuopio