NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Publieke ruimten vereisen speciaal ontworpen hygiëne accessoires

Publieke ruimten vereisen speciaal ontworpen hygiëne accessoires

Een installatie in een sanitaire ruimte vereist meer aandacht dan die in een badkamer thuis. In publieke toiletten zoals in een luchthaven of restaurant ligt niet alleen het gebruik hoger, maar moet eveneens rekening gehouden worden met andere karakteristieken zoals vandalisme en waterbesparing. DELABIE is gespecialiseerd in niet-huishoudelijke sanitaire voorzieningen en heeft voor alle soorten openbare ruimten een gepaste oplossing.

Toiletborstelhouders, kledinghaken, spiegels, toilet-papierverdelers, … Al deze hygiëne accessoires die we thuis terugvinden zijn bestemd voor de huishoudelijke markt, en bijgevolg niet geschikt voor het sanitair in publieke gebouwen. En dus is er nood aan hygiëne accessoires die speciaal ontworpen zijn voor publieke ruimten.

DELABIE

DELABIE houdt van bij de ontwerpfase van een product rekening met de beperkingen en vereisten van publieke gebouwen.

 

Intensief gebruik

In openbare toiletten zijn volgende situaties niet ongekend: toiletruimtes op de luchthaven lijden onder intensief gebruik, omdat er bijvoorbeeld regel- matig zware handbagage aan de kledinghaak wordt gehangen, of reizigers die met hun koffer tegen de toiletborstelhouder stoten. Dit intensief gebruik is ook typerend voor voetbalstadions, wanneer alle supporters tijdens de rust langs het toilet willen passeren. In een restaurant gaat de drukknop van de zeepverdeler sneller kapot, omdat klanten er te vaak of te hard op duwen. Toiletten langs de autosnelweg hebben soms te kampen met hygiëne- en comfortproblemen. Ook diefstal is een regelmatig terugkomend fenomeen in toiletruimtes in utiliteiten.

DELABIE

Er is nood aan hygiëne accessoires die speciaal ontworpen zijn voor publieke ruimten.

 

Regelmatige reiniging

Hygiëne accessoires moeten, naast bestendigheid tegen intensief gebruik en vandalisme, ook beantwoorden aan een evident en essentieel principe: de mogelijkheid van een regelmatige reiniging. DELABIE houdt van bij de ontwerpfase van een product rekening met de beperkingen en vereisten van publieke gebouwen. De accessoires voor sanitaire ruimtes die DELABIE voorziet, beschikken over een aantal troeven die deze producten uitstekend geschikt maken voor gebruik in openbare ruimten:

  • Hoge weerstand: aanzienlijke metaaldikte, robuuste constructie
  • Anti-diefstalsystemen: verborgen bevestigingen, zeepverdelers met slot
  • Optimale hygiëne: toiletborstelhouder met reservoir (voorkomt spatten) en deksel (voorkomt onaangename geuren), zeepverdelers met monoblok deksel (beperkt bacteriegroei)
  • Eenvoudige en duurzame reiniging: accessoires in bacteriostatisch RVS 304
  • Gemakkelijk onderhoud: dezelfde DELABIE sleutel voor alle accessoires, zeepverdelers met venster voor niveaucontrole
  • Design: 3 mogelijke uitvoeringen – glanzend gepolijst, mat gepolijst en wit geëpoxeerd

 

Toiletborstelhouders, kledinghaken, spiegels, toiletpapierverdelers, … Het aanbod hygiëne accessoires van DELABIE is ruim en beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Voor elk type gebouw, voor elk interieur, biedt DELABIE oplossingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details