Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Jaarboek

Quartier gaat resoluut voor langetermijnrelaties

Quartier-building
Bij de 80 vakmensen van Quartier wordt de jarenlange ervaring en knowhow hoog in het vaandel gedragen.

4 maart 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Quartier is een installatiebedrijf uit Zuid-West-Vlaanderen, actief in centrale verwarming, sanitair, ventilatie en koeling. Het bedrijf biedt voornamelijk totaalpakketten op maat aan binnen de residentiële en industriële sector. Denk hierbij aan een totaalservice voor een optimaal klimaat en gedegen comfort. Ondertussen groeide Quartier uit tot een 80-vakmensen-sterk HVAC/sanitair-bastion waar jarenlange ervaring en knowhow hoog in het vaandel wordt gedragen. Het in Kuurne gevestigde bedrijf is zowel actief in de B2B- als B2C-markt, met als werkveld particuliere woningen, winkels, appartementen, scholen, kantoorgebouwen, rusthuizen, fabrieken, ziekenhuizen, hotels,…

Tom Debrabandere (Zaakvoerder Quartier): “Quartier is een bedrijf dat al in 1965 werd op­gericht. De opgebouwde kennis kent dan ook zijn gelijke niet. Daardoor willen we nooit een ‘prijsbreker’ zijn. We gaan voor totaaloplossingen, waarbij we ons uiterst flexibel opstellen en vanaf de eerste stap meedenken met de klant. Of die nu particulier is of een studiebureau van een multinational. We staan erom bekend om voor de langetermijnrelaties te gaan, én met reden. Enkel zo is er 100 procent wederzijds vertrouwen en worden de beste resultaten neergezet.”

Quartier biedt voornamelijk totaalpakketten op maat aan binnen de residentiële en industriële sector.

Team van topvakmensen

“Of dit door de opwarming van het klimaat komt of niet, we merken dat er een evolutie is van verwarming naar koeling. Ook warmtepompen zitten definitief in de lift, maar dat zal dan wel te maken hebben met de actieve premie’s van de Vlaamse Overheid die ook in 2021 werden doorgetrokken. Wat de evoluties in de nabije of verre toekomst ook zijn, vanaf het ontwerp met de nodige engineering tot de installatie, zorgen wij voor de kwalitatieve installatie die de klant vraagt en verdient. Een serviceteam zorgt voor de nodige bijstand na de inbedrijfsstelling en het nodige onderhoud. Dit serviceteam van topvakmensen staat 24/7 paraat”, besluit Debrabandere.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details