NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Ragfijne microdruppels zorgen voor een nieuwe douche-ervaring

Ragfijne microdruppels zorgen voor een nieuwe douche-ervaring

Opdat douchen elke dag een unieke belevenis wordt, hebben de experts in het hansgrohe straallaboratorium PowderRain ontwikkeld. PowderRain staat synoniem voor ragfijne microdruppels tevoorschijn, dankzij een geheel nieuwe technologie. In het zachte en stille waterrefugium kan men wonderlijk wegduiken, dromen en zich diep ontspannen.

38__har00743_tif kopiërenDe medewerkers van hansgrohe in het hansgrohe soundlab hebben ervoor gezorgd dat PowderRain tot 20% stiller is dan de RainAir-straal.

Met deze innovatieve straalsoort wordt de huid gestreeld, verwend en het lichaam omhuld in een cocon van water, dankzij microdruppels die heel  weinig spatten. Dankzij het sterk verhoogde aantal druppels is de straal niet alleen zacht, maar ook effectief. Daarmee kunnen douchegel en shampoo  uitstekend worden uitgespoeld. En dit in een uitzonderlijke stilte, voor nog  meer ontspanning onder de douche.

Zes fijne openingen
PowderRain vindt zijn oorsprong in een straaltechnologie met microdruppels. De afzonderlijke jets bezitten zes fijne openingen (in plaats van maar één), die de straal vele malen opdelen. Daarom is hij veel fijner dan een traditionele douchestraal. Duizenden ultrafijne druppeltjes omhullen het lichaam over een groot vlak.

De medewerkers van hansgrohe in het hansgrohe soundlab hebben ervoor gezorgd dat PowderRain tot 20% stiller is dan de RainAir straal. Pas dan wordt douchen een pure ontspanning, en kan men zich bij de dagelijkse lichaamsverzorging totaal afzonderen.

Minder spatten, dus minder poetsen
Douchen met PowderRain betekent tot 40% minder spatten in vergelijking tot de RainAir straal. Dit betekent minder onderhoud voor de douchewanden en een groot voordeel voor gebruikers met een inloopdouche.

PowderRain maakt het bovendien mogelijk om tot 20% op de water- en energiefactuur te besparen. Daarbovenop zal de verwarmingsinstallatie minder snel slijten.  

Tekst en beeld hansgrohe
Uitgelichte afbeelding: 
Douchen met PowderRain betekent tot 40% minder spatten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details