Renson
00:52
03-02-2016

REHYMO: ‘RENSON hydraulische module’

Ontdek de RENSON® ventilatienieuwigheden

Met de Renson Endura wordt vraaggestuurde ventilatie, warmwaterbereiding en verwarming intelligent geïntegreerd in één toestel. De vervuilde, warme ventilatielucht wordt gerecupereerd via lucht/water-warmtepomptechnologie voor deze afgevoerd wordt en benut voor het opwekken van warm water. Deze systeemoplossing draagt zo ruim bij tot het verlagen van het E-peil van de woning en voldoet aan de verplichting van het gebruik van hernieuwbare energie in de hedendaags goed geïsoleerde woning.

De E’ndura wordt telkens in hybride opgesteld met een andere warmteopwekker, bijvoorbeeld een laagvermogen gaswandketel. Hierdoor is er altijd voldoende warmtecapaciteit voorhanden en dit tegen de meest voordelige energieprijs. Ook bij een combinatie van vloerverwarming met radiatoren op hogere temperatuur is dat het geval.

Dit maakt de installatie en de aansluiting van de volledige opstelling weliswaar een pak complexer. Daarom brengt RENSON® vanaf februari 2016 de Rehymo op de markt.

Rehymo staat voor REnson HYdraulische MOdule en is een uiterst compacte (H 420 x B 330), voorgemonteerde en vooraf ingeregelde pompgroep. Deze werd ontworpen om onder de wandketel te kunnen plaatsen, waardoor er heel wat plaats gewonnen kan worden. Ondanks het feit dat deze module zowel een directe als een indirecte kring voedt, gebruikt die slechts één pomp en is er geen sprake van een evenwichtsfles, wat het geheel erg zuinig en energetisch maakt. Gemakkelijke aansluiting, verkorte inregel- en montagetijd, minder ruimte voor technieken (met aanzienlijke plaatswinst in de technische ruimte of berging tot gevolg) en een laag verbruik zijn de sleutelwoorden van de Rehymo. Een win-winsituatie voor zowel u, als installateur, als voor uw klant dus.

Rehymo Renson Rehymo Renson

Foto 1 / 2 / 3: Renson Hybride Module

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Nieuws , Rehymo , Renson , Ventilatie

Installatie en Bouw België partners

Frontispies Brussel Democo BatEx