NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Renson Healthbox 3.0: één extractiepunt voor multifunctionele open ruimtes

Renson Healthbox 3.0: één extractiepunt voor multifunctionele open ruimtes

Maar dat betekent niet langer dat er ook sprake is van 2 extractiepunten voor de afvoer van vervuilde lucht via het centrale Renson vraaggestuurde C+ ventilatiesysteem. En ook de slimme Healthbox 3.0 ventilatie unit heeft nu aan 1 klep genoeg voor dit soort 2-in-1 ruimtes in huis.

De bestaande kleppen of regelmodules voor slaapkamer (en ook keuken) stemmen hun ventilatieniveau voortaan namelijk niet langer enkel af op CO2, maar ook op relatieve vochtigheid. Dat levert niet alleen een doelgerichter ventilatiesysteem op, maar met 1 regelmodule en extractiepunt minder, drukt dat vooral ook de totaalprijs ervan. Voor u als installateur verandert er niets: u bestelt dezelfde kleppen met dezelfde referenties, alleen zit daar nu – zonder meerprijs – een extra sensor in.

Het vraaggestuurde Renson C+ ventilatiesysteem is daarmee trouwens het perfecte natuurlijke ventilatiesysteem voor studio’s, studentenkamers, hotelkamers, kortom: alle ruimtes waar slaapkamers en vochtige ruimtes zonder toilet in elkaar overlopen. Telkens wordt het ventilatieniveau automatisch opgekrikt wanneer de gemonitorde binnenluchtkwaliteit te wensen overlaat.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details