NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Resideo lanceert nieuwe producten om consumenten te beschermen tegen waterschade

Resideo lanceert nieuwe producten om consumenten te beschermen tegen waterschade

Met een nieuwe reeks preventieproducten uit de L-serie wil Resideo Technologies de Europese consument beschermen tegen de risico’s van waterschade. Deze wereldwijde leverancier van oplossingen voor wooncomfort en veiligheid introduceert vandaag de L-serie, een productrange die aansluit bij de reputatie van het bedrijf dat al decennialang kwaliteitsproducten voor water fabriceert. In de afgelopen tientallen jaren creëerde Resideo met het merk Braukmann een serie betrouwbare wateroplossingen voor installateurs en huiseigenaren.

De L-serie van Resideo helpt consumenten zich te beschermen tegen kostbare waterschade en de noodzaak om claims in te dienen voor woonverzekeringen. De Resideo L1 WiFi- waterlekkage- en vorstdetector waarschuwt consumenten voor lekkende of bevroren leidingen via smartphone-meldingen, waarschuwingen op locatie en een alarm. Terwijl de betaalbare Resideo Braukmann L5 WiFi-waterlekkage-afsluiter automatisch de watertoevoer naar de woning afsluit wanneer deze een waterlek detecteert. Dit doet hij na een melding via de aangesloten sensorkabel of door een gekoppelde Resideo WiFi-waterlekkage- en vorstdetector.

Dit betekent dat de twee producten samen een compleet verdedigingssysteem vormen tegen waterlekkage. De producten zijn verbonden via de Resideo Smart Home app. Dit helpt om het bewustzijn van lekken te verhogen en het zorgt ervoor dat bezittingen en de constructie van de woning worden beschermd tegen mogelijk dure reparaties.

De belangrijkste kenmerken die deze producten voor professionele installateurs en hun klanten een slimme keuze maken, zijn:

L1 WiFi-waterlekkage- en vorstdetector

  • Geavanceerd lekbewustzijn: waarschuwt voor lekken of bevroren leidingen via smartphone meldingen, en waarschuwt op locatie met LED-lampjes en een 100 dBA alarm.
  • Snelle installatie: het apparaat werkt op batterijen en wordt in de buurt van een boiler, wasmachine, gootsteen of vaatwasser geïnstalleerd; vervolgens begeleidt de Resideo-app u bij het tot stand brengen van een verbinding met de WiFi thuis. Er is geen hub of basis nodig.
  • Uit te breiden bereik: het product bevat een kabel van 1,5 m die water over de hele lengte detecteert. U kunt het hele huis beschermen door extra detectoren toe te voegen of de sensorkabels te verlengen om de dekking uit te breiden tot maximaal 150 meter.
  • Herbruikbare sensorkabel: reset de detector eenvoudig nadat hij water heeft gedetecteerd. Als de sensorkabel helemaal droog is, sluit u deze weer aan en is hij opnieuw klaar voor gebruik.
  • Wordt geleverd met twee jaar garantie.

L5 WiFi-waterlekkage-afsluiter

  • Verbonden en onder controle: de Resideo app kan als een bedieningspaneel voor waterlekkagedetectie worden ingesteld, voor meldingen, aangepaste waarschuwingen en vooraf ingestelde afsluitlocaties. De draadloze functionaliteit betekent dat klanten het water in hun huis overal kunnen controleren.
  • Automatisch en foutloos: de afsluiter sluit de watertoevoer van het huis af zodra hij water detecteert via de 1,5 meter lange sensorkabel die aan het apparaat is bevestigd. U kunt het lekdetectiebereik uitbreiden tot 150 meter door extra sensorkabels toe te voegen.
  • Nog beter in samenwerking: koppel de afsluiter draadloos met alle Resideo WiFi-waterlekkage- en vorstdetectoren voor een betrouwbare bescherming van het hele huis.
  • Professionals kunnen zo hun klanten helpen door te beschermen wat het belangrijkst is. De klanten kunnen waarschuwingen instellen op de Resideo app. Daarmee stellen zij hun installateur automatisch op de hoogte van lekkage- of afsluitingsmeldingen, zodat zij de klant meteen de ondersteuning kunnen bieden die nodig is.
  • Wordt geleverd met vijf jaar garantie.

Sylvain Baladon, Global Water Product Director, benadrukt het verschil dat de nieuwe L-serie kan maken voor consumenten: “Waterschade is een van de meest voorkomende soorten claims bij schade aan woningen. Iedereen die wel eens een catastrofale lekkage heeft meegemaakt, weet hoe verwoestend en duur dat kan zijn. Wij richten ons al vele jaren op bewustwording van het risico van waterschade via ons bestaande assortiment waterlekdetectoren. Met onze nieuwe L5 waterlekkage-afsluiters gaan we nu nog een stap verder door het verschil te maken in de snelheid waarmee we huizen en bezittingen kunnen beschermen na de detectie van een lek.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details