NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Resideo maakt smart home met evohome nog slimmer dankzij Europese samenwerking met Homey

Resideo maakt smart home met evohome nog slimmer dankzij Europese samenwerking met Homey

Resideo, leverancier van comfort-, warmte- en veiligheidsoplossingen voor professionals en particulieren, gaat op Europees niveau samenwerken met Homey. Dankzij deze marktleider gespecialiseerd in geavanceerde smart-home platformen kunnen Honeywell Home evohome-gebruikers straks hun slimme warmtezoneregeling integreren met andere smart home-producten en -diensten thuis.

Deze samenwerking vormt een nieuwe mijlpaal in de interoperabiliteit van evohome, welke al compatibel is met Amazon Alexa, Google Home en Samsung SmartThings.

Klanten van zowel Resideo als Homey profiteren van de samenwerking. Gebruikers van de slimme Honeywell Home evohome zoneregeling kunnen namelijk nog eenvoudiger alle smart home-producten en -diensten in huis aansturen terwijl ze tegelijkertijd hun energiebewustzijn en energie-efficiëntie verhogen. Homey-gebruikers kunnen nu multizone verwarming en koeling toevoegen aan hun smart home. Door deze samenwerking zijn de Honeywell Home-producten van Resideo compatibel met de Homey-cloudservice én de Homey Pro-hub.

De volgende innovatieve integratiefuncties maken evohome en Homey een slimme keuze:

  • 24/7 controle over het comfort thuis, waar u ook bent – Via de alles-in-één app van Homey.
  • Verbindt de verwarming met wat er in huis gebeurt – via een platform dat samenwerkt met duizenden slimme producten.
  • Alle smart-home producten op één plek – Werkt samen met Alexa, Google Assisant en Siri.
  • Eenvoudig aan te passen aan je wensen – met een paar simpele stappen koppel je je eigen apparaten
  • Een slimme oplossing voor de energiebewuste generatie – de evohome is een slimme zoneregeling die samengaat met warmtepompen. Gebruikers van omkeerbare warmtepompen kunnen eenvoudig schakelen tussen verwarming en koeling. Zo is het in ieder seizoen comfortabel binnen.

Aldo D’Ingeo, Business Development Manager EMEA bij Resideo onderstreept het belang van de samenwerking: “Innoveren zit in ons DNA en we hebben al een groot assortiment slimme verwarmingsregelingen die het gasverbruik en de energierekening omlaag brengen. De samenwerking met Homey is dan ook een logische vervolgstap waarmee we onze klanten een nog beter verbonden smart home kunnen aanbieden. De Europese lancering richt zich in eerste instantie op Nederland en andere Europese markten waar Homey beschikbaar is.”

Stefan Witkamp, medeoprichter en Commercial Director bij Athom, ontwikkelaars van Homey, voegt toe: “Homey richt zich op het verbeteren van de smart home. Dat doen we door apparaten op een slimmere manier te laten samenwerken. We zijn blij dat we Resideo mogen toevoegen aan de lijst van officiële, geverifieerde partners en dat hun geweldige verwarmingsbesturingen deel uitmaken van de Homey-ervaring. Daardoor kunnen onze gebruikers hun comfort en energie-efficiëntie verhogen.”

Daarnaast is vernieuwde Homey Pro, die binnenkort wordt gelanceerd, klaar voor Matter, het nieuwe wereldwijde communicatieprotocol voor smart home-producten. Zo hebben evohome-gebruikers meteen al een verbindingsoptie met op Matter-draaiende apparaten en systemen.

Bezoek resideo.com voor meer informatie over de kracht van Honeywell Home evohome. Meer informatie over slimme huizen van Homey en manieren om gratis aan de slag te gaan vind je op https://homey.app/nl-nl/.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details