Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

Resideo vereenvoudigt vloerverwarming en -koeling met nieuwe HCC100 multizone vloercomfortregelaar

17 januari 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), een wereldwijde leverancier van oplossingen voor wooncomfort en -beveiliging, lanceert de nieuwe HCC100 multizone vloercomfortregelaar. Deze slimme bluetooth-geschikte regelaar maakt het installeren en in bedrijf stellen van vloerverwarming en -koeling voor installateurs veel eenvoudiger.

De Honeywell Home HCC100-regelaar is ontworpen en vervaardigd in Europa. Deze alles-in-één-oplossing biedt de professionele installateur één enkele, flexibele regelaar die hij probleemloos kan toepassen in zowel bestaande als nieuwe installaties en kan integreren met steeds complexere afgiftesystemen.

Er zijn verschillende kenmerken die deze regelaar voor installateurs tot een slimme keuze maken wanneer zij een professionele multizone-regelaar voor vloertoepassingen zoeken. De belangrijkste zijn:

 • Gepatenteerd zelflerend (adaptief en optimaliserend) regelalgoritme voor nauwkeurige en efficiënte verwarmings- én koelingsregeling per zone.
 • Eenvoudig te configureren, via de geïntegreerde bluetooth®-verbinding en Resideo Pro App.
 • Werkt met zowel bedrade als draadloze Honeywell Home thermostaten.
 • Optimaliseert de vraagsturing voor elk type toestel (ketel, warmtepomp, enz.).
 • Volledig compatibel met de slimme evohome zoneregeling.

Eugene Agema, EMEA Smart Home Product Manager, duidt het belang van Resideo’s nieuwste Europese productontwikkeling: “De normen voor energie-efficiëntie worden steeds strenger en tegelijk vergroten verschillende innovaties de complexiteit van vloerverwarmings- en -koelsystemen. In dat veld biedt onze nieuwe HCC100 een betrouwbare oplossing voor een multizone-vloerverwarming. De innovatieve functies, zoals de Resideo Pro App om de regelaar te configureren, maken dit nu een nog slimmere keuze.”

Meer informatie over de redenen waarom de HCC100 multizone vloercomfortregelaar de installateurs meer mogelijkheden biedt om vloerverwarming en koeling beter te regelen, vindt u op resideo.com.

Het product is vanaf januari verkrijgbaar bij uw reguliere groothandel.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details