NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Rexel is erkend als Top Employer 2022 in België

Rexel is erkend als Top Employer 2022 in België

De Top Employers voor 2022 zijn aangekondigd en Rexel is erkend als Top Employer in België.

De certificering als Top Employer toont de toewijding van een organisatie aan een betere arbeidswereld en laat dit zien door middel van een uitstekend HR-beleid en people practices.

Het Top Employers Institute-programma certificeert organisaties op basis van de deelname en resultaten van hun HR Best Practices Survey. De survey heeft betrekking op 6 HR-domeinen, bestaande uit 20 topics zoals People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Well-being en Diversity & Inclusion en meer.

David Plink, CEO van het Top Employers Institute, zegt: “Terugkijkend op het veeleisende jaar dat, net als het voorgaande jaar, organisaties over de hele wereld diep heeft getroffen, heeft Rexel Belgium voortdurend laten zien dat zij prioriteit geeft aan het behouden van uitstekende people practices op de werkvloer. Ze blijven de uitdagingen van de veranderende werkwereld aangaan terwijl ze onvermoeibaar werken om een positieve impact te hebben op het leven van hun personeel. We zijn verheugd om de organisaties te vieren en toe te juichen die dit jaar als Top Employer gecertificeerd zijn in hun respectievelijke landen.”

Johan Naessens, HR Director bij Rexel Belgium: “Via Top Employer zijn we bepaalde bedrijfsprocessen rond de employee life cycle in kaart gaan brengen, wat ons toelaat om deze nog verder te gaan optimaliseren. We krijgen een beter zicht van onze positionering ten opzichte van andere bedrijven en kunnen ons attractiever gaan opstellen op de arbeidsmarkt. Deze certificering bevestigt dat Rexel Belgium niet alleen financieel blijft groeien, maar tevens blijft investeren in een betere arbeidswereld. Het motiveert ons eveneens om te blijven werken aan een HR-beleid met een focus op groei en welzijn van de eigen medewerkers.”

Het programma heeft meer dan 1857 Top Employers gecertificeerd en erkend in 123 landen / regio’s verspreid over vijf continenten. In België zijn er dit 84.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details