00:51
03-06-2019

RONDAtop opbouwwastafels

RONDAtop

Ronduit geometrisch: de kracht van eenvoud

De cirkel. Deze oneindige vorm staat symbool voor harmonie, geslotenheid en kracht.

De nieuwe RONDAtop opbouwwastafels volgen deze geometrische vorm en zijn gemaakt van MIRANIT, een materiaal dat deze kenmerken nog eens onderstreept. Want ondanks de beperkte materiaaldikte en vloeiende vorm is het composiet mineraalgraniet stevig en praktisch onbreekbaar. Het gladde, poriënvrije en hoogglanzende oppervlak is hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

Franke Water Systems is constant op zoek naar innovatie. Zo zijn deze opzetwastafels voorzien van een onzichtbare, geïntegreerde afdichting aan de onderzijde, waardoor montage snel en eenvoudig wordt.

Afdichten met siliconen is niet langer nodig. Deze wastafels zijn ook verkrijgbaar met kraanvlak. Zonder plateau vormen ze een fraaie combinatie met de verhoogde kranen uit de F5 serie. Franke biedt een uitgebreid aanbod aan materialen, kleuren en vormen, waarmee ze een duidelijk onderscheid maken.


QUADROtop opbouwwastafels

Modern minimalisme: vloeiend en krachtig

 

Een zacht vloeiend design. De nieuwe QUADROtop wastafels kenmerken zich door een helder lijnenspel dat deze opzetwastafels een elegante uitstraling geeft. Gemaakt van het materiaal MIRANIT, een kunstharsgebonden mineraal dat zich in slanke vormen laat gieten en bij minimale materiaaldikte toch enorm sterk is.

Het breukvaste materiaal is omsloten door een reinigingsvriendelijke en temperatuurbestendige gelcoat die intensief gebruik makkelijk aankan. Door de geïntegreerde, onzichtbare afdichting aan de onderzijde, behoort het afdichten met siliconenkit tot het verleden. De gladde, hoogglanzende wastafels zijn snel en schoon te installeren.

QUADROtop wastafels zijn verkrijgbaar met en zonder overloop. Mooi gecombineerd met de verhoogde F5 kranen is de moderne wasruimte compleet.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Over Franke Water Systems Benelux

Installatie en Bouw België partners

Training centerRadiator op ultra lage temperatuur is compatibel met elke verwarmingsbron