Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

RS PRO LED P-serie – De ideale instap in de professionele klasse

naamloos-4-kopieren

11 maart 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Efficiënt – Mooi – Innovatief

Binnenshuis worden tegenwoordig oplossingen voor verlichting gevraagd, die niet alleen het hoogste comfort en intelligente techniek bieden, maar zich ook op harmonieuze wijze in de bestaande binnenhuisarchitectuur voegen.

Met de RS PRO LED P-serie heeft STEINEL hierop het perfecte antwoord gevonden. Een tijdloos design en zeer eenvoudige montage gecombineerd met innovatieve technologie en de hoogste efficiëntie. De onzichtbaar weggewerkte 360 graden HF-sensor schakelt het led-lichtsysteem altijd betrouwbaar en geluidloos in. Deze binnen lamp is een echte aanwinst voor ieder huishouden, zowel vanuit esthetisch als economisch oogpunt.

In navolging van de RS PRO LED P1 heeft STEINEL nu ook de varianten P2 en P3 ontwikkeld. Drie verschillende formaten leverbaar in 2 verschillende lichtkleuren en in slave variant zonder sensor. De P2 en P3 variant is naast de versie zonder sensor ook nog leverbaar met geïntegreerde noodverlichting. Hiermee biedt STEINEL een zeer complete verlichtingslijn waarbij bijna alle combinaties mogelijk zijn.

Voor meer informatie kijk op: www.steinel.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details