NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Samen 100 jaar Duco

Samen 100 jaar Duco

De meest indrukwekkende jubilaris is ongetwijfeld Ronald Geeraert, die er bij was vanaf het prille begin. Ronald begon in de lakkerij en specialiseerde zich later in de zagerij. Daar vind je hem vandaag nog steeds. “Toen ik in 1991 begon bij Duco, werkten hier in totaal zeven medewerkers en had ik genoeg aan 1 taart als verjaardagstraktatie”, lacht Ronald.  “Wat een verschil met de 250 medewerkers van vandaag, ik heb de firma enorm zien groeien…”

Ook Franky Alderweireldt wordt gehuldigd. Hij heeft 20 jaar dienst op zijn palmares staan. Als totaalaanbieder van ventilatieoplossingen worden bij Duco heel wat verschillende systemen vervaardigd en processen doorgevoerd. Franky staat gekend als een manusje van alles: “Ondanks mijn vaste functie in de zagerij, kan ik door mijn ervaring bijna overal in de fabriek ingezet worden. De afwisseling en vrijheid die dat met zich meebrengt zorgt ervoor dat ik na 20 jaar nog steeds met de glimlach ga werken.”

Jeroen Deseure, boekhouding, mag 10 Ducokaarsjes uitblazen. Dit samen met Anthonie Vandamme (R&D), Frederik Verstraete (R&D), Miguel Saelens (maatwerk zonwering) en Franky Vanhercke (transport). Samen staan de jubilarissen symbool voor 100 jaar Duco en 100 jaar ervaring in ventilatie.

Feestelijk begin van 2021

De ventilatiespecialist heeft de gewoonte elk jaar een groots nieuwjaarsfeest te organiseren voor medewerkers en partners. Aangezien de coronamaatregelen dat dit jaar niet toelaten, brengt de huldiging toch wat feestvreugde in 2021. De jubilarissen werden op gepaste manier en vanop veilige afstand gevierd en bedankt door de directie.

Ook Duco blaast dit jaar kaarsjes

2021 is niet enkel een speciaal jaar voor de jubilarissen. Ook Duco zelf mag dit jaar kaarsjes blazen. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in ventilatie en zonwering, viert dit jaar zijn dertigste verjaardag.

Die verjaardag zal Duco vanaf deze zomer in een gloednieuw kantorencomplex vieren. De structurele buitenzonwering met rechthoekige designlamellen zorgt ervoor dat de nieuwe kantoren een absolute eyecatcher worden langs de E40. Bovendien kan de Belgische ventilatiespecialist ook meteen een visitekaartje afgeven op het vlak van duurzame ventilatietechnieken met slimme, natuurlijke ventilatie in combinatie met intensieve nachtventilatie. Of hoe op een natuurlijke manier een gezond binnenklimaat voor alle medewerkers gecreëerd wordt, zonder gebruik te maken van energieverslindende airco’s. De 7500 m2 aan kantoorruimte faciliteren op hun beurt de blijvende groei van het DucoTeam.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan een kijkje op www.jobs.duco.eu en ontdek de 15 openstaande vacatures!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details