NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Schakelaars die in elk interieur passen
De Niko Intense-schakelaar combineert rechte lijnen met een subtiel gebogen voorkant.

Schakelaars die in elk interieur passen

Het schakelmateriaal van Niko kenmerkt zich door innovatie, design en gebruiksgemak en combineert Belgische kwaliteit met vakmanschap. Met hun uitgepuurde vormen en verfijnde details bieden de schakelaars voor elke klant een stijlvolle oplossing die naadloos in zijn interieur én budget past.

Zo is er de Niko Intense. De rechte lijnen gecombineerd met de subtiel gebogen voorkant van de schakelaar voegen een vleugje warmte toe aan elk eigentijds interieur. De schakelaar met uit­gesproken uitstraling is verkrijgbaar in zeven tinten tussen wit en zwart en past binnen ieders budget.

Wie nu deze stijlvolle schakelaar aan zijn klanten aanbiedt, geniet zelf van heel wat voordelen, dankzij de salesactie die bij heel wat groothandels beschikbaar is. Zo is er een pakket met veertig gratis Niko Intense white-afdekplaten en een pakket met een mobiele espressomaker en een aantal Niko Intense-coffeecapsules.

Niko Pure is dan weer een reeks schakelaars voor de liefhebbers van tijdloos en minimalistisch design. De strakke vormen van de schakelaars worden versterkt door de exclusieve materialen waarmee ze vervaardigd zijn, zoals roestvrijstaal, bakeliet, aluminium en zelfs bamboe. 

Niko Pure is een reeks schakelaars voor de liefhebbers van tijdloos en minimalistisch design.

Twee nieuwe designreeksen

Niko introduceerde dit jaar ook twee nieuwe designreeksen: Niko Rocker en Niko Toggle. Die schakelaars hebben een minimalistisch design, een exclusieve afwerking in aluminium en staal en een optionele zogenaamde hidden-until-litled, die de status van de schakelaar aangeeft. 

De mechanismes, standaard uitgerust met insteek­klemmen, zijn beschik­baar voor verschillende functies (schakelaar, tweepolige schakelaar, eenvoudige wisselschakelaar). Gecombineerd met een nieuw ontwikkelde drukknopinterface kunnen ze ook in een Niko Home Control-installatie op busbekabeling geïntegreerd worden.

De Niko Rocker- en Niko Toggle-schakelaars hebben een minimalistisch design en een exclusieve afwerking in aluminium en staal.

Alle designreeksen vallen te ontdekken op www.niko.eu.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details