Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Bedrijfspresentatie

Schneider Electric breidt 3-fase Easy UPS 3L uit van 250 kVA naar 600 kVA

Vereenvoudigde bedrijfscontinuïteit met geoptimaliseerde investeringen

auto

3 maart 2021 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel
 • Easy UPS 3L breidt nu uit van 250 tot 600 kVA met nieuwe versies met 250, 300 en 400 kVA UPS
 • De compacte 3-fase UPS vereenvoudigt en stroomlijnt de configuratie, het gebruik en de dienstverlening.
 • Ideaal voor middelgrote en grote commerciële gebouwen en licht industriële toepassingen
 • Verbonden met EcoStruxureTM om het beheer en de dienstverlening te vereenvoudigen met permanente monitoring en ondersteuning via de smartphone.

Schneider Electric, de wereldleider op het vlak van digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, maakte vandaag bekend dat het de Easy UPS 3L heeft…

Schneider Electric, de wereldleider op het vlak van digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, maakte vandaag bekend dat het de Easy UPS 3L heeft uitgebreid van 250 kVA tot 600 kVA (400V). Enkele nieuwe versies werden toegevoegd, met name 250, 300 en 400 kVA 3-fase Uninterruptable Power Supplies (UPS) voor externe batterijen. De Easy UPS 3L vereenvoudigt en stroomlijnt de configuratie en dienstverlening. Het levert een hoge beschikbaarheid en zekerheid voor middelgrote en grote commerciële gebouwen en voor lichte industriële UPS toepassingen.

Dankzij zijn compacte omvang, redundant ontwerp en stevige elektrische eigenschappen, beschermt Easy UPS 3L alle kritische apparatuur tegen schade die te wijten is aan stroomuitval, storingen en energiepieken. Het is tot 96% efficiënt, zodat kosten voor nutsvoorzieningen een pak voorspelbaarder kunnen worden gemaakt. Easy UPS 3L omvat diverse batterijspanningen en is geschikt voor een groot aantal batterijconfiguraties. Het wordt geleverd met een uitgebreid gamma opties en accessoires, waardoor het in verschillende omgevingen kan worden geïntegreerd.

“Dankzij deze uitbreiding voor Easy UPS 3L, blijft Schneider Electric een antwoord bieden op de uiteenlopende behoeften van de markt. We bieden een eenvoudige, stevige en competitieve oplossing voor de steeds meer verbonden bedrijven van vandaag. De Easy UPS 3L kan op een uiterst eenvoudige manier worden geconfigureerd, geïnstalleerd, gebruikt en onderhouden,” verklaart Mustafa Demirkol, Global VP
3-Fase UPS Offer Management & Marketing, Schneider Electric. “Dankzij een uitzonderlijke combinatie van competitieve eigenschappen en het stevige, foutbestendige en ruimtebesparende design, is deze Easy UPS 3L de ideale keuze voor een winkel of elektriciteitsruimte.”

Klanten kunnen gebruik maken van de gekende wereldwijde dienstverlening van Schneider, met sterke lokale netwerken van Service Specialists die hen een volledige dienstverlening bieden doorheen de levensduur van de Easy UPS 3L. De opstartdienst is inbegrepen in de prijs om te garanderen dat de Easy UPS 3L op de juiste en veilige manier wordt geconfigureerd, voor de beste resultaten, betrouwbaarheid en veiligheid.

De Easy UPS 3L: eenvoudig te configureren, gebruiken en onderhouden:

 • Biedt weerstand onder moeilijke omstandigheden met conforme gecoate printplaten, een vervangbare stoffilter, uniforme vermogensfactor en sterke bescherming tegen overbelasting, waardoor de Easy UPS 3L een betrouwbare oplossing is voor bedrijfscontinuïteit.
 • Zorgt voor minder complexe systemen en laat besparen op CapEx investeringen.
 • Heeft een veelzijdige vormgeving. Men kan tot 5 UPS-toestellen in parallel installeren voor meer vermogen of 5 +1 UPS-toestellen in parallel installeren voor de afvloeiing van energie. Als een power block niet langer operationeel is, zal de spanning worden gedragen door de overgebleven power blocks, op voorwaarde dat de spanning lager is dan het vermogen van de functionele power blocks in het systeem.
 • Biedt u de mogelijkheid om het systeem op een eenvoudige manier te monitoren en beheren met de cloudgebaseerde software van EcoStruxure IT als men de optionele netwerkkaart koopt. Voor meer informatie, bezoek onze website en probeer de monitoringoplossing EcoStruxure IT Expert 30 dagen gratis.

Voor meer informatie over Easy UPS 3L, ga naar onze website

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details