NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Schneider Electric breidt Galaxy VS uit met slimme batterijmodules tot 100 kW

Schneider Electric breidt Galaxy VS uit met slimme batterijmodules tot 100 kW

• Uitbreiding Galaxy VS met slimme interne batterijmodules van 10 kW tot 100 kW

• N+1 moduleconfiguratie verhoogt systeembeschikbaarheid tot 10 keer

• EcoStruxure™ Ready vereenvoudigt monitoring en management

Schneider Electric, gespecialiseerd in digitale transformatie van energiemanagement en automatisering, breidt de Galaxy VS 3-phase Uninterruptible Power Supply (UPS) uit met slimme interne batterijmodules van 10 tot 100 kW. Daarnaast introduceert deze release de ondersteuning voor de interne N+1 redundantie op modulelevel, waardoor de systeembeschikbaarheid tot 10 keer verbeterd. De Galaxy VS met interne batterijen is hiermee de UPS met de hoogste dichtheid. Dit maakt de unit perfect geschikt voor de unieke vereisten van edge computing en kritieke infrastructuren.De Galaxy VS biedt 99% efficiëntie in de ECOversion™-modus en is voorzien van een modulair ontwerp, dat implementatie en onderhoud vereenvoudigt. De UPS is onder meer geschikt voor kritieke IT-, commerciële en industriële toepassingen. De interne slimme batterijmodules verbeteren de beschikbaarheid door extra flexibiliteit en -monitoring, redundante batterijketens en zelfconfiguratie. Dit ontwerp vermindert risico’s door ervoor te zorgen dat kritieke belastingen altijd worden beschermd met voorspelbare looptijden en batterijredundantie.Met zijn hoge dichtheid en beschikbaarheid speelt deze Galaxy VS-uitbreiding in op de groeiende behoefte binnen edge computing en datacenterindustrieën aan oplossingen die zeer efficiënt zijn zonder de voetafdruk van de UPS te vergroten.

Bijkomende voordelen Galaxy VS:

• Vereenvoudigd gebruik in kleine ruimtes: Galaxy VS is voorzien van een compact ontwerp, waarbij onderhoud aan de voorzijde plaatsvindt. Dit vereenvoudigt gebruik in kleine ruimtes.

• Maximale beschikbaarheid dankzij modulaire architectuur: essentiële systeemcomponenten werden als modules ontworpen voor een eenvoudiger onderhoud

• Kostenbesparing: De unit levert tot 99% efficiëntie wanneer die in de Schneider Electric gepatenteerde ECOversion-modus wordt gebruikt. Hierdoor kunnen gebruikers hun initiële investering – afhankelijk van het model – binnen twee tot drie jaar terugverdienen door de energie die ze besparen.

• Grotere uptime en vereenvoudigd onderhoud: essentiële systeemcomponenten werden als modules ontworpen. Dit zorgt voor interne redundantie bij lagere belastingniveaus en een kortere gemiddelde reparatietijd

• EcoStruxure Ready: vereenvoudigt onderhoud door inzicht te geven in prestaties en de status van apparatuur. Klanten krijgen ondersteuning via een 24×7 expert servicebureau dat gebruik maakt van management software EcoStruxure IT Expert en EcoStruxure Asset Advisor.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details