NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Schneider Electric introduceert de nieuwe generatie motorstarters TeSys Deca

Schneider Electric introduceert de nieuwe generatie motorstarters TeSys Deca

  • Snellere en makkelijkere installatie 
  • Een upgrade van het hulpcontact naar 1 mA voor een hoge contactbetrouwbaarheid bij alle applicaties 
  • Een robuustere en efficiëntere oplossing voor motorbeheer 

Schneider Electric™, de wereldwijde specialist in energiebeheer en automatisering, kondigt vandaag de nieuwe generatie motorstarters uit de TeSys Deca-serie aan. Deze serie biedt industriële gebruikers een duurzamere, robuustere en gebruikersvriendelijkere oplossing met een reeks nieuwe technische eigenschappen. 

TeSys motor starters: een eeuw aan innovatie 

Al bijna 100 jaar biedt Schneider Electric de meest robuuste en innovatieve producten aan op het gebied van motorbesturing en beveiliging. Met TeSys Deca introduceert het bedrijf deze herfst een nieuwe generatie motor starters, gebaseerd op een vernieuwing van de huidige TeSys GV en TeSys D serie. Dit zal gebeuren onder dezelfde referentienummers, zodat de impact minimaal blijft. 

Nieuwe functies en verbeterde technische eigenschappen 

De naam van de nieuwe TeSys Deca-serie is afgeleid van de bestaande TeSys D contactoren en biedt een aantal nieuwe functies en verbeterde technische eigenschappen: 

  • Aanvullende certificatie: TeSys Deca contactoren hebben een certificering voor hittebestendigheid. Ze voldoen aan de EN60335-1-norm voor elektro-huishoudelijke toepassingen, die ook steeds meer gevraagd wordt in de HVAC-industrie. 
  • Betrouwbare en snelle installatie: de nieuwe contactoren zijn betrouwbaar en snel te installeren dankzij de gepatenteerde EverLink-aansluitingen (≥ 40A) en de introductie van multistandaard schroeven (≤ 38A). Deze nieuwe multistandaard schroeven zijn compatibel met alle schroevendraaiers, inclusief Philips en Pozidriv. 
  • Hoge contact betrouwbaarheid: de TeSys Deca-serie biedt met een 1mA schakeling een hoge-contact betrouwbaarheid voor alle mogelijke toepassingen. 
  • 24/7 toegang tot documentatie: Door middel van de QR-code op het product heeft men op elk gewenst moment toegang tot productinformatie, handleidingen en video’s. 
  • Duurzamere verpakking: Met de komst van TeSys Deca wordt een duurzamere verpakking geïntroduceerd, gemaakt van gerecycleerd karton en zonder plastic opvulmateriaal. 
  • Verbeterde robuustheid: De GV2 en GV3 motorbeveiliging krijgen een verbeterde type 2 coördinatie tabel (lcu=100kA bij 400V) en een verbeterde, meer robuuste draaibediening. 

Een motor starter voor elke applicatie 

Met TeSys Deca introduceert Schneider Electric een generatie motorstarters, inzetbaar voor eenvoudige elektrische toepassingen, maar ook voor de zwaarste industriële applicaties. TeSys Deca dekt alle belangrijke motorvermogens, van 3.7 kW tot 75 kW, en biedt oplossingen tussen het TeSys Micra aanbod, dat vermogens lager dan 3 kW dekt, en het nieuwe TeSys Giga aanbod, dat vermogen boven de 75 kW dekt.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details