NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Schneider Electric lanceert EcoStruxure voor eMobility in gebouwen

Schneider Electric lanceert EcoStruxure voor eMobility in gebouwen

Een end-to-end EV-laadoplossing voor duurzame, volledig elektrische mobiliteit

  • Gebouwen zullen een doorslaggevende rol spelen in de elektrificatie van het vervoer in de wereld ​ 
  • Tegen 2030 zal ongeveer 70% van de EV-opladingen gebeuren in commerciële, industriële en meergezinsgebouwen. EcoStruxure for eMobility biedt energiebeheermogelijkheden die helpen omgaan met de toegenomen energievraag die hieruit voortvloeit. 
  • EcoStruxure for eMobility in gebouwen breidt zijn gamma oplossingen uit met de nieuwe aangesloten lader van de 3e generatie – EVlink Pro AC 

Schneider Electric, leider op het gebied van digitale transformatie van energiemanagement en automatisering, kondigt de lancering aan van een nieuwe EV-laadoplossing voor efficiënte, veerkrachtige en duurzame elektrische mobiliteit en energieneutrale gebouwen. ​

Schneider Electric is zich bewust van het belang van gebouwen als men spreekt over de elektrificatie van transport. Volgens Bloomberg1 zal tegen 2030 ongeveer 70% van de EV-laadbeurten plaatsvinden in commerciële, industriële en meergezinsgebouwen. 

Met deze lancering zet Schneider Electric zijn streven voort om gebouwen slimmer en duurzamer te maken door het toevoegen van hoogwaardige EV-laadinfrastructuur. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details