NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Schneider Electric verduidelijkt de weg naar klimaatneutraliteit voor de industrie op ‘What’s Up, What’s Next’ event

Schneider Electric verduidelijkt de weg naar klimaatneutraliteit voor de industrie op ‘What’s Up, What’s Next’ event

Op dit virtuele event, dat focust op innovatie en is opgebouwd rond de pijlers digitalisering, duurzaamheid en industrie 4.0, worden honderden deelnemers uit het Vlaamse industriële landschap verwacht. Schneider zal er tijdens een break-out sessie rond duurzaamheid haar visie over de industrie van de toekomst toelichten.  

Inspirerende getuigenissen voor de industrie

Wat mogen de deelnemers van What’s Up, What’s Next” verwachten? Vooral veel inspirerende getuigenissen, van experts die elke dag bedrijven helpen innoveren, maar vooral ook van innoverende bedrijven zelf, zoals Schneider Electric.

Tijdens een break-out sessie die start om 15u00 worden Sander Van Dasselaar en Marco van Hoogmoed van Schneider Electric geïnterviewd door Agoria. In het gesprek gaan ze dieper in op de af te leggen weg naar klimaatneutraliteit. Als een van de meest duurzame bedrijven ter wereld heeft Schneider een krachtige boodschap voor de hele industriële sector.

Plenaire sessie met Hilde Crevits

Het evenement begint met een plenaire sessie, die onder de noemer “Crisis of Kans” ruimte biedt voor vier keynotes, waaronder Hilde Crevits, viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale Economie en Landbouw, en Wim Eraly, Algemeen directeur Corporate Banking en Facility Management bij KBC.

Tenslotte is er ook een panelgesprek tussen de voorzitters van vier industriële sectorfederaties over de uitdagingen in hun sector rond COVID-19, cybersecurity en duurzaamheid: Trudo Motmans van ASCO (voorzitter van Agoria Vlaanderen) vertegenwoordigt de technologische sector, Geert Vermeersch van Colac (voorzitter van Fevia Vlaanderen) de voedingssector, Francis Verstraete van Groep Masureel Veredeling, Flocart en Verlimas (voorzitter van Fedustria) de sector van hout en meubel, textiel en kunststoffen, en Guy Lauwers van Dioss Group (voorzitter van VIGC) de grafische sector.

Registratie verplicht
Wie zijn of haar bedrijf futureproof wil maken kan zich inschrijven voor what’s up next via: REGISTREREN

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details