NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Service en kwaliteit als belangrijkste speerpunten voor Zottegemse Elektriciteitsspecialist

Service en kwaliteit als belangrijkste speerpunten voor Zottegemse Elektriciteitsspecialist

Sinds 2007 verzorgt Indulek Projects totaaloplossingen op het vlak van industriële elektriciteit, zowel voor de tertiaire als de industriële markt. Het Indulek team staat onder meer in voor hoog- en laagspannings installaties, elektrische tracing, ATEX-installaties, glasvezel- en datanetwerken, kabelberekeningen, hernieuwbare energie en KNX projecten.

Service en kwaliteit als belangrijkste speerpunten voor Zottegemse Elektriciteitsspecialist

Dali / KNX gestuurde verlichtingsarmaturen voor een volledig nieuw gastenverblijf in de Abdij van Westmalle.

 

Gespecialiseerd team

Voor industriële elektriciteit is een oplossing op maat nodig. Voor elke specifieke situatie dienen er aangepaste oplossingen bedacht te worden. Hans Dupont, zaakvoerder van Indulek Projects: “Bij Indulek heeft iedereen zijn eigen specialisme. Dankzij de competenties van ons personeel kan Indulek Projects ook verschillende specifieke werken realiseren in het onderhoud van indus-triële elektrische installaties. We stellen zeer veel prioriteiten op gebied van service en kwaliteit. Dat is ook wel ons handelsmerk. Het is niet enkel belangrijk dat het licht brandt, hoe het brandt is ook van betekenis. Pas als alles naar wens werkt, beschouwen wij onze job als voltooid.”

Service en kwaliteit als belangrijkste speerpunten voor Zottegemse Elektriciteitsspecialist

“In de Kerncentrale van Doel staan we in voor het algemeen onderhoud van, elektrische tracing, elektrische borden, midden- en laagspanning transformatoren en onderwater verlichting.”

 

Kind aan huis

Door het steeds mikken op de beste kwaliteit slaagde Indulek Projects er in een oerdegelijke reputatie op te bouwen bij talrijke klanten. Zo verzorgde Indulek Projects de elektriciteitswerken, glasvezel- datanetwerken en Dali / KNX gestuurde verlichtingsarmaturen voor een volledig nieuw gastenverblijf in de Abdij van Westmalle. Maar ook bij Engie Electrabel is Indulek Projects kind aan huis: “In de Kerncentrale van Doel staan we in voor het algemeen onderhoud van, elektrische tracing, elektrische borden, midden- en laagspanning transformatoren en onderwater verlichting.”

24 uur op 24 actief in heel Vlaanderen

Indulek Projects is actief in heel Vlaanderen en kan niet enkel rekenen op een trouw personeel, maar ook cliënteel. Hans Dupont: “Onze klanten zijn allemaal even belangrijk voor ons. We gaan geen uitdaging uit de weg. Als onze mensen na afloop van een project de deur achter zich dichttrekken, mag de klant er gerust op zijn dat alles tot in de puntjes is afgewerkt en opgeruimd. In geval van problemen, zorgt de continuïteit van de depannagedienst (7 dagen op 7, 24 uur op 24) dat een technieker altijd snel ter plaatse is.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details