NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Siemens Smart Buildings-portfolio geaccrediteerd door WiredScore

Siemens Smart Buildings-portfolio geaccrediteerd door WiredScore

Het Smart Buildings-portfolio van Siemens Smart Infrastructure, ontworpen om gebouweigenaars te helpen gezonde, comfortabele en duurzame gebouwen te realiseren – zowel bij nieuwbouw als bij renovatie – krijgt nu door WiredScore erkenning in het kader van het Accredited Solutions-programma. Deze accreditatie voor leveranciers van intelligente oplossingen wordt verleend door WiredScore, een in de VS gevestigde onderneming die door middel van certificering en vorming een wereldwijde norm voor gebouwtechnologie creëert. ​ 

Een van de geaccrediteerde oplossingen is Building X, een schaalbaar digitaal gebouwplatform. Het platform ondersteunt klanten bij het digitaliseren, beheren en optimaliseren van de werking van hun gebouwen met het oog op een betere gebruikerservaring, hogere prestaties en meer duurzaamheid. Andere toepassingen zijn Siveillance, een softwaregebaseerde beveiligingsportfolio, en Desigo CC, een geïntegreerd gebouwbeheersysteem. Ze behoren alle drie tot het Siemens Xcelerator-portfolio.

De accreditatie vormt een erkenning van de continue inspanningen en investeringen van Siemens om te voldoen aan de wereldwijde normen voor intelligente gebouwen (smart buildings) op het gebied van gebruikersfunctionaliteit en technologische grondslag. Ze benadrukt ook de krachtige verbintenis voor duurzaamheid, efficiëntie en toekomstgerichte aanpasbaarheid, waardoor wereldwijd meerwaarde wordt gecreëerd voor gebouweigenaars en -beheerders.

“We zijn verheugd dat Building X en ons ruimere Smart Buildings-portfolio erkend zijn door het Accredited Solutions-programma van WiredScore. Dit benadrukt ons streven naar het verbeteren van de gezondheid, het comfort en de veiligheid van mensen in gebouwomgevingen en om te voldoen aan de eisen van onze klanten op het gebied van gebouwprestaties en duurzaamheid. Ons doel bestaat erin om de reële en de digitale wereld te combineren in de vastgoedsector met behulp van ons aanbod van geaccrediteerde oplossingen, en om tastbare bedrijfsvoordelen te bieden aan onze klanten”, aldus Henning Sandfort, CEO Building Products bij Siemens Smart Infrastructure.

Laura Hancox, hoofd van de partnerprogramma’s bij WiredScore, voegt hier het volgende aan toe: “Het is ons een groot genoegen om in het kader van het Xcelerator-portfolio nauw met Siemens samen te werken. De erkenning door ons Accredited Solutions-programma benadrukt de verbintenis van Siemens om in het kader van een bredere inspanning op sectorniveau toekomstgerichte gebouwen te realiseren volgens de eisen voor moderne werkomgevingen.”

WiredScore heeft het Accredited Solutions-programma gelanceerd om erkenning te geven aan toonaangevende technologieleveranciers met een beproefd palmares in het realiseren van intelligente gebouwen die een geweldige gebruikerservaring, rendabiliteit en duurzaamheid bieden. Deze leveranciers worden beoordeeld aan de hand van de SmartScore-scorekaart op basis van hun vermogen om de beste resultaten in hun klasse te leveren voor eigenaars, beheerders en gebruikers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details