NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Slim en multi-functioneel: LEDVANCE DAMP PROOF GEN 2 SENSOR

Slim en multi-functioneel: LEDVANCE DAMP PROOF GEN 2 SENSOR

Het gloednieuwe vochtbestendige sensorarmatuur van LEDVANCE is uitgerust met een instelbare hoogfrequente sensor voor daglicht- en bewegingsdetectie. Damp Proof Gen2 Sensor heeft bovendien een hoge efficiëntie tot 139 lm/W en is daardoor bij uitstek geschikt voor toepassingen waar een sterke lichtstroom vereist is. Dankzij de Master-Slave en Master-Master functionaliteit is installatie van meerdere sensorgeschakelde armaturen mogelijk.

Het armatuur wordt geleverd inclusief montagebeugels, antidiefstalbeveiliging, driehoek, 2 kabelwartels en 2 kunststof kabeldoorvoeren. Damp Proof Sensor wordt verder gekenmerkt door een beschermingsgraad IP65, een eenvoudige installatie zonder gereedschap, 3 verschillende wattages (32W, 46W, 58W), lage flikkering <10% en ENEC-keurmerk.

Dankzij de in de armatuurafdekking geïntegreerde LED module is er geen ESD-risico. Ideaal voor toepassingen in parkeergarages, industriële- en opslagfaciliteiten en werkplaatsen onder andere. LEDVANCE Damp Proof Sensor heeft een levensduur van 70.000 uur (L70@ 25°C) en wordt geleverd met een garantie van vijf jaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details