Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Producten

Slimme WiFi plugs van LEDVANCE om makkelijk energie te monitoren en te besparen

asset-13049283_smart_wifi_plug_eu_______
De LEDVANCE SMART+ WiFi Plug is een simpele oplossing om thuis het energieverbruik te monito-ren en te beheren voor aangesloten armaturen of apparaten.

18 oktober 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Met een Smart Home installatie kan ook energiemonitoring snel en eenvoudig worden ingericht. LEDVANCE biedt een assortiment Smart Plugs die dit mogelijk maken: LEDVANCE SMART+ WiFi Multi Power Socket en SMART+ WiFi Plug.

LEDVANCE SMART+ Multi Power Socket EU is geschikt voor WiFi Smart Home systemen, en biedt uitgebreide functionaliteit in het beheren van de stroomvoorziening op de thuiswerkplek.

De LEDVANCE SMART+ WiFi Multi Power Socket EU is een slimme stekkerdoos met eenvoudige bediening van verschillende apparaten via drie slimme stopcontacten en slimme USB-A en C poorten. Bovendien kan de Multi Power Socket ook eenvoudig via een wifi-verbinding worden aangestuurd en zo in bestaande apparaten in een smart home-systeem worden geïntegreerd. De stekkerdoos voldoet aan hoge veiligheidsnormen tegen overbelastingsbeveiliging, overspanningsbeveiliging en de ingebouwde energiemeter bewaakt het energieverbruik van de aangesloten apparaten en houdt het energieverbruik bij. Het apparaat integreert conventionele elektrische apparaten in compatibele smart home-systemen en maakt het schakelen van conventionele lampen en andere elektrische apparaten mogelijk. De LEDVANCE SMART+ Plug en Multi Power Socket maken eenvoudige aansluiting van elektrische apparaten via een standaard stopcontact mogelijk, bewaken het energieverbruik van de aangesloten apparaten en volgen het energieverbruik via de LEDVANCE SMART+ WiFi app.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details