NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Slimme WiFi plugs van LEDVANCE om makkelijk energie te monitoren en te besparen
De LEDVANCE SMART+ WiFi Plug is een simpele oplossing om thuis het energieverbruik te monito-ren en te beheren voor aangesloten armaturen of apparaten.

Slimme WiFi plugs van LEDVANCE om makkelijk energie te monitoren en te besparen

Met een Smart Home installatie kan ook energiemonitoring snel en eenvoudig worden ingericht. LEDVANCE biedt een assortiment Smart Plugs die dit mogelijk maken: LEDVANCE SMART+ WiFi Multi Power Socket en SMART+ WiFi Plug.

LEDVANCE SMART+ Multi Power Socket EU is geschikt voor WiFi Smart Home systemen, en biedt uitgebreide functionaliteit in het beheren van de stroomvoorziening op de thuiswerkplek.

De LEDVANCE SMART+ WiFi Multi Power Socket EU is een slimme stekkerdoos met eenvoudige bediening van verschillende apparaten via drie slimme stopcontacten en slimme USB-A en C poorten. Bovendien kan de Multi Power Socket ook eenvoudig via een wifi-verbinding worden aangestuurd en zo in bestaande apparaten in een smart home-systeem worden geïntegreerd. De stekkerdoos voldoet aan hoge veiligheidsnormen tegen overbelastingsbeveiliging, overspanningsbeveiliging en de ingebouwde energiemeter bewaakt het energieverbruik van de aangesloten apparaten en houdt het energieverbruik bij. Het apparaat integreert conventionele elektrische apparaten in compatibele smart home-systemen en maakt het schakelen van conventionele lampen en andere elektrische apparaten mogelijk. De LEDVANCE SMART+ Plug en Multi Power Socket maken eenvoudige aansluiting van elektrische apparaten via een standaard stopcontact mogelijk, bewaken het energieverbruik van de aangesloten apparaten en volgen het energieverbruik via de LEDVANCE SMART+ WiFi app.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details