Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

HVAC

Smart Ventilation door Ventilair Group, meer dan traditionele ventilatie.

badkamer-met-svensa_lichte-kleur_links-kopieren

19 augustus 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Smart Ventilation weet wanneer er geventileerd moet worden, maar ook wanneer niet. Een goeie luchtcirculatie voorkomt overtollig vocht en brengt comfort.

Kiezen voor Smart Ventilation tilt de luchtkwaliteit van je woning naar een hoger niveau met een uiterst energiezuinige en stille oplossing.

svara_right_photo-kopieren

 • Automatische werking: een continue bewaking van de luchtkwaliteit. Intensieve ventilatie die slechts in werking treedt wanneer de luchtkwaliteit in gevaar komt.
 • Vraaggestuurd ventileren: de luchtkwaliteit wordt gestuurd door een combinatie van meerdere sensoren. Actie, reactie. Zowel bij vocht als geur wordt gereageerd.
 • State-of-the art regeling: ventilatie op maat van je ruimte. De diverse functies zorgen voor optimaal comfort. Denk maar aan de functie “stille uren”.
 • Ventilatie die je nauwelijks hoort: de voornaamste reden waarom ventilatie wordt uitgeschakeld is geluid. Smart Ventilation ventileert met een minimum aan geluid. Respect voor de akoestische omgeving staat centraal.
 • Verwaarloosbaar verbruik: de performante motoren vernieuwen 3 tot 5 keer per uur de lucht in de ruimte. Vent-Axia Svensa en Svara verbruiken elektrisch gemiddeld 5€ op jaarbasis: dit is minder dan bijvoorbeeld een gsm-oplader.
 • Zorgeloos met veel garantie: de keuze voor excellente kwaliteit wordt beloond met extra garantie.

Ventilair Group stelt binnenkort maar liefst drie Smart Ventilatoren voor, van het merk Vent-Axia: Svara, de nieuwe Svensa en de nog te lanceren Supra (beschikbaar vanaf 1 september 2019).

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details