NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Smart Ventilation, slimme ventilatie met app-sturing

Smart Ventilation, slimme ventilatie met app-sturing

Met veel trots stellen we ons exclusief Smart Ventilation gamma van Vent-Axia voor! Maak kennis met de Svensa en de Svara, dé slimme oplossing voor vochtige ruimtes. Via een app zijn deze stille ventilatoren eenvoudig te bedienen. Ontdek nog veel meer op http://smartventilation.be  

Smart Ventilation weet wanneer er geventileerd moet worden, maar ook wanneer niet. Een goeie luchtcirculatie voorkomt overtollig vocht en brengt comfort. Kiezen voor Smart Ventilation tilt de luchtkwaliteit van de woning naar een hoger niveau met een uiterst energiezuinige en stille oplossing.

  • Automatische werking: een continue bewaking van de luchtkwaliteit. Intensieve ventilatie die slechts in werking treedt wanneer de luchtkwaliteit in gevaar komt.
  • Vraaggestuurd ventileren: de luchtkwaliteit wordt gestuurd door een combinatie van meerdere sensoren. Actie, reactie. Zowel bij vocht als geur wordt gereageerd.
  • State-of-the art regeling: ventilatie op maat van je ruimte. De diverse functies zorgen voor optimaal comfort. Denk maar aan de functie “stille uren”.
  • Ventilatie die je nauwelijks hoort: de voornaamste reden waarom ventilatie wordt uitgeschakeld is geluid. Smart Ventilation ventileert met een minimum aan geluid. Respect voor de akoestische omgeving staat centraal.
  • Verwaarloosbaar verbruik: de performante motoren vernieuwen 3 tot 5 keer per uur de lucht in de ruimte. Vent-Axia Svensa en Svara verbruiken elektrisch gemiddeld 5€ op jaarbasis: dit is minder dan bijvoorbeeld een gsm-oplader.
  • Zorgeloos met veel garantie: de keuze voor excellente kwaliteit wordt beloond met extra garantie.

6 redenen waarom Smart Ventilation de beste oplossing is

Volledige controle over de ruimte: traditionele ventilatoren beschikken veelal over een sensor.
Er is verder de keuze tussen een uitvoering met een vocht-, PIR- of lichtsensor. De ventilatoren uit het gamma Smart Ventilation beschikkenover meerdere sensoren. Beide toestellen beschikken over een licht -en vochtsensor en Svensa heeft daarbovenop nog een geursensor. Geur wordt het snelst gedetecteert door personen en vereist dan ook een onmiddellijke afvoer.

Read More


Svara

Maak kennis met Svara. Deze slimme ventilator is zeer energiezuinig, uitermate geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en kan je bovendien eenvoudig bedienen met een app.


Svensa

Svensa is een ultrastille en vraaggestuurde (badkamer)ventilator uit ons Smart Ventilation gamma. Ventileren was nog nooit zo simpel dankzij een vocht-, licht-en zelfs geursensor!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details