NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Sneukelen voor het goede doel

Sneukelen voor het goede doel

Ventilair Group organiseert eerste Kerstsneukeltocht t.v.v. Missing You vzw. 

 Bij Ventilair Group zetten ze zich elke decembermaand opnieuw in voor een goed doel dat hun nauw aan het hart ligt. Dit jaar is dat Missing You vzw. Missing You vzw ijvert ervoor dat ieder kind, jongere of jongvolwassene die geconfronteerd wordt met verlies voldoende ruimte en gepaste steun krijgt om zijn individueel rouwproces op de best mogelijke manier te doorlopen. Daarom organiseren zij hun eerste Kerstsneukeltocht met aansluitend een kerstmarkt op hun terreinen. 

 Hou vrijdagavond 10 december alvast met stip vrij in jouw agenda en haal die wandelschoenen uit de kast. Langs een sfeervol parcours van 5km geniet je op Kuurnse bodem van verschillende sneukelingsjes om bij te tanken en op te warmen. Aan de eindstreep staan verschillende eet- en drinktentjes jou op te wachten en geniet je na van een gezellige wandeling met een hapje en drankje. Het volledige parcours is buggy-/step-/rolstoelvriendelijk en ook aan de viervoeters wordt gedacht. Meer info of inschrijven via https://www.ventilairgroup.be/be-nl/kerstsneukeltocht. Voor €15 geniet en wandel je mee, €10 voor -12 jarigen. De tocht starten kan tussen 18u en 19u30. 

Sponsors van dit warme event zijn: Louwers Media Group, Jextra, Techbox, Trustteam, Zquadra, PNP, FCO Media, Transport De Rudder en Roelandt Sign & Print. Sponsoren kan nog steeds, stuur daarvoor een mailtje naar [email protected]. Alle sponsorbijdragen gaan rechtstreeks naar Missing You vzw. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details