NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Somfy lanceert nieuwe klantendienst voor slimme apparaten: Somfy Services

Somfy lanceert nieuwe klantendienst voor slimme apparaten: Somfy Services

Somfy, specialist in Smart Home en het automatiseren van o.a. rolluiken, zonweringen, gordijnen en garagedeuren, introduceert vandaag Somfy Services. Deze nieuwe dienst geeft klanten de nodige ondersteuning bij het gamma slimme oplossingen van Somfy. 

Somfy Services is er specifiek voor twee productcategorieën. Enerzijds is dit voor de connected producten zoals TaHoma en Connexoon, anderzijds kan je bij Somfy Services terecht voor al je vragen over de Somfy beveiligingsoplossingen (camera, alarmsystemen en deursloten). Deze dienstverlening wordt door het eigen Somfy-team verzorgd en is er zowel voor klanten als voor partners.

De ondersteuning is verdeeld in drie types, gaande van (gratis) online antwoorden op specifieke vragen, over een telefonische helpdesk tot onderhoud en service ter plaatse. Een specialist van Somfy komt dan langs voor advies, de programmering  en configuratie van de slimme producten of voor het onderhoud en service.

De keuze om deze dienst in het leven te roepen voor deze specifieke categorie geconnecteerde oplossingen is doelbewust. Thomas Verhamme, algemeen directeur van Somfy Belgium: “Waar we met onze motoren vroeger meer verborgen zaten voor de eindconsument, is er door de komst van een heel nieuw gamma slimme oplossingen van Somfy nood aan snelle probleemoplossing. Het zijn producten die soms meer specifieke kennis vergen om ze optimaal in te zetten en die kunnen op onze ondersteuning rekenen. Soms weten klanten en partners niet wat deze slimme toestellen allemaal kunnen. Dan helpen wij graag om alle mogelijkheden te ontdekken, zodat ze nog meer genot halen uit hun investering. Ontzorging van zowel onze professionele partners als de eindgebruiker staat in ons service aanbod centraal”

De dienst is te bereiken vanaf 15 januari.
Contact via de website is gratis. Wie de hotline belt, betaalt 0,3 euro/minuut. Een interventie of advies ter plaatse start vanaf 185€ (1u en de verplaatsingskosten inclusief).

Meer info: https://www.somfy.be/nl-be/ondersteuning/somfy-services

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details