Sortimo Workmo Pro-K Award 2016
01:06
25-01-2016

Sortimo wint met WorkMo de pro-K Award 2016

Het werkstation WorkMo van Sortimo heeft in de categorie “Storage & Transport Systems” de prestigieuze pro-K award gewonnen. De award wordt jaarlijks toegekend door de pro-K German Industrial Association voor half-afgewerkte producten en eindgebruikersproducten in kunststof.

Een jury met leden uit industrie en design, maar ook met gespecialiseerde pers, selecteerde de winnaar uit alle ingezonden producten. Reinhold Braun, managing director, is verheugd over de award: “Het mobiele werkststation WorkMo overtuigt onze klanten al sedert februari 2015 door zijn unieke karakter en enorme flexibiliteit. We zijn bijzonder trots dat ons product de prijs toegekend kreeg. Het toont aan dat Sortimo erg gefocust is op innovatie. We werken aan de ontwikkeling van perfecte oplossingen die bijdragen aan een stijgende productiviteit.”

De focus van de jury lag zowel op innovatieve ideeën als op de creatieve implementatie ervan. Overbodig te zeggen dat kwaliteit en functionaliteit van de producten essentieel zijn. WorkMo voldoet aan al deze criteria. Het mobiele werkstation ondersteunt op drie vlakken: WorkMo houdt alles netjes, zorgt voor het veilig opslaan en transporteren van de lading en maakt mobiel werken mogelijk. WorkMo bestaat uit draagbare modules  – nog een bewijs van innovatief denken –  die onderling gecombineerd en gelinkt kunnen worden door middel van een handig klemmechanisme. De binnenkant van deze elementen, de zogenaamde WorkMos, kunnen worden uitgerust met laden van het Sortimo BOXX-systeem, om zo te beantwoorden aan gebruikersvereisten. Het mobiele werkstation heeft een erg laag nettogewicht dankzij het gebruik van een materiaalmix van harde kunststof en aluminium. Afgeronde hoeken in kunststof beschermen tegen stoten en krassen.

160122_Sortimo_WorkMo750_2

WorkMo stelt een vakman in staat om comfortabel en ergonomisch te werken op verschillende werkhoogtes. Voor fijn werk is 1 meter de aanbevolen werkhoogte. Deze kan worden gecreëerd door twee WorkMo-modules van 500 mm elk. Heavy duty werk wordt best uitgevoerd op een hoogte van circa 80 cm. Dit is nu mogelijk dankzij de nieuwe WorkMo met hoogte 750 mm. Aangezien ook de nieuwe WorkMo 750 voorzien is van een klemmechanisme, is op elk moment een individuele combinatie van verschillende hoogtes instelbaar.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Installatie en Bouw België partners

SoudalKärcher expo Brussel dag van de openbare ruimte