(c)Loxone_Ceilinglight_Close_11
00:34
26-10-2018

Spot aan: nieuwe plafondlamp

Sfeervol wit licht of gekleurde verlichting, zacht op de achtergrond of juist prominent aanwezig. Het kan allemaal met de Loxone Ceiling Light ofwel dé plafondlamp. Het mooie daaraan? Een bewegingsmelder is hét cruciale element in een Loxone Smart Home voor toepassingen zoals automatische veiligheid (alarm), multimedia (muziek) en verlichting. Denk maar aan inbraakbescherming, automatische muziek bij het betreden van de badkamer of verlichting als slimme deurbel als je kleintje slaapt.

Kan je bekabelen? Dan helpt de Tree Kabel je eenvoudig, snel en zonder fouten de lamp in 1-2-3 te installeren. De Ceiling Light is beschikbaar in wit en antraciet, draadloze technologie (Air) of bekabelde technologie (Tree).

Wil je deze in levende lijve zien? Boek dan een gratis infosessie in de enige echte demowoning van de Benelux. Wil je Loxone Partner worden? Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden en mogelijkheden via office_benelux@loxone.com of neem een kijkje op onze website. Interesse in een Real Smart Home? Vind een Partner in je buurt en vraag hem vrijblijvend een offerte.

 

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Loxone , Plafondlamp , smart home , Verlichting

Installatie en Bouw België partners

Johnson ControlsBLAUWE LIJN