NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
STULZ, dé partner voor  klimaatbeheersing in de Benelux
Te droog, te nat, te koud, te warm? Werkelijk alles wordt geregeld met de ClimaPac- luchtbehandelingskasten.

STULZ, dé partner voor klimaatbeheersing in de Benelux

STULZ is, sinds de oprichting in 1959, gespecialiseerd in high-end oplossingen voor klimaatbeheersing. Door topproducten in precisiekoeling, luchtbehandeling, comfortkoeling, bevochtiging en warmtepompen mag het bedrijf zich de ideale klimaatpartner noemen. De technische expertise van STULZ met betrekking tot datacenters reikt tot ver buiten hun corebusiness. Het precisiekoelingassortiment van STULZ omvat producten zoals serverruimtekoeling, high-density koeling, chillers, telecomkoeling en luchtbehandelingskasten met adiabatische koeling.

De luchtbehandelingskasten van STULZ kun­nen indivi­dueel worden geconfigureerd en gefabri­ceerd om aan een groot aantal vereisten te voldoen. Van kleine data­centers met de behoefte aan installaties op het dak tot ‘hyper-scaled’ datacenters zonder verhoogde vloeren. De lucht­behandelingskasten bieden op maat gemaakte oplossingen met maximale energie-efficiëntie voor zowat elk project. Daarnaast levert het bedrijf ook luchtbehandeling voor comforttoepassingen.

De ClimaPac Compact is ontworpen voor commercieel gebruik en is ideaal voor kleine ruimtes.

Energiezuinig zonder comfortbeperkingen

Airconditioningsystemen zijn verantwoordelijk voor een groot deel van het energieverbruik van een volledige installatie in bedrijven, datacenters, …. Daarom ontwikkelt STULZ energiezuinige HVAC-­oplossingen waarbij de milieu-impact en ­
CO²-­uitstoot worden beperkt, zonder con­cessies op het gebied van binnen­lucht­kwaliteit en comfort. De ClimaPac-lucht­behandelings­kasten met adia­batische koeling – ecologisch verant­woord want er wordt enkel met water en lucht gekoeld – zijn hiervoor ideaal. Te droog, te nat, te koud, te warm? Werkelijk alles wordt geregeld met de ClimaPac-luchtbehandelingskasten.

Combinatie LBK-warmtepomp

Bovendien is het mogelijk als optie een uit­breidingsframe toe te voegen, waarmee maxi­maal drie warmtepompen met de LBK wordt geïntegreerd waarbij beide met dezelfde regelaar compatibel zijn. 

De ClimaPac Compact is ontworpen voor commer­cieel gebruik en is ideaal voor kleine ruimtes, in comfort­­toepassingen met decentrale ventilatie­systemen zoals kantoor­gebouwen, woningen, restaurants, sportfaciliteiten, winkels en onderwijs­gebouwen of elke toepassing waar plaats een bepalende factor is.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details