Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

Swegon neemt Dalair over

sharing_image_swegon

19 december 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Swegon versterkt haar positie in het Verenigd Koninkrijk en Ierland verder door de overname van Dalair Ltd, een familiebedrijf gevestigd in Wednesbury, net buiten Birmingham, dat luchtbehandelingskasten op maat produceert. Dalair is een van de marktleiders voor luchtbehandelingskasten in het Verenigd Koninkrijk en biedt producten voor commerciële gebouwen, kantoren, de retailsector, de gezondheidsector en de farmaceutische industrie.

“Ik ben blij Dalair in de Swegon-familie te mogen verwelkomen. Dalair is in de afgelopen vier decennia uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat bekend is door zijn sterke klantrelaties en hoogwaardige producten. Met de groeiende vraag naar LBK’s op maat zetten we nu samen met Dalair een belangrijke stap om het aanbod van Swegon in het Verenigd Koninkrijk aan te vullen en te verbreden en een breder klantenbestand te bereiken”, zegt Andreas Örje Wellstam, CEO bij Swegon Group.

“Met Swegon zien we een verdere succesvolle reis voor Dalair. Wij delen dezelfde focus op kwaliteit en streven ernaar een betrouwbare en deskundige partner voor onze klanten te zijn, waardoor Swegon perfect bij ons past. Wij kijken ernaar uit om onderdeel te worden van Swegon, waardoor wij onze positie in het Verenigd Koninkrijk nog verder kunnen versterken”, aldus Glyn Moseley, oprichter van Dalair.

Dalair, opgericht in 1981, telt 150 medewerkers, met het hoofdkantoor in Wednesbury en twee extra verkoopkantoren in Londen en Manchester, UK. De netto-omzet bedroeg in 2021 GBP 17 miljoen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details