Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Jaarboek

Sylvania biedt verlichtingscontrole voor nieuwbouw- én retrofit-toepassingen

LumiNature-Lead-Visual_v8_wo_man
De lichtkwaliteit van LumiNature helpt de mens gezond en energiek te blijven.

Tekst | Kris Vandekerckhove

Beeld | Sylvania

15 april 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De lichtkwaliteit van LumiNature levert uitzonderlijke resultaten voor welzijn

Sylvania is een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde verlichtingsoplossingen voor de professionele sector en de consument. Als onderdeel van de Feilo Sylvania Group is het bedrijf gebouwd op meer dan een eeuw expertise in lampen en armaturen. Het bedrijf levert dan ook state-of-the-art producten en systemen aan de publieke, commerciële en private sector. De merken Sylvania en Concord by Sylvania zorgen voor energiezuinige oplossingen van topkwaliteit.

Gebouweigenaren en -exploitanten hebben al lang oog voor de esthetische voordelen van verlichtingsregeling en de enorme mogelijkheden om energie te besparen. Deze evolutie wordt echter nog steeds belemmerd door problemen bij ‘retrofit’. Want nog te veel gebouwbeheersystemen worden gepland zonder de mogelijkheid om de wisselwerking aan te gaan met andere apparatuur. SylSmart Connected Building van Sylvania biedt verlichtingscontrole voor nieuwbouw- én retrofit-toepassingen die de belofte van een ‘slimme’ verlichtingsoplossing waarmaakt.  

SylSmart Connected Building

SylSmart Connected Building is de perfecte slimme verlichtingsoplossing voor commerciële binnen­toepassingen in hele gebouwen. Het een­voudige ont­werp, het gebruiks­gemak en de duidelijke terug­verdientijd maken het de ideale keuze voor gebouw­eigenaren, faciliteiten- en energie­beheerders, evenals installateurs. In tegen­stelling tot traditionele regel­systemen, heeft SylSmart Connected Building intelligentie ingebouwd in élke armatuur. SylSmart Connected Building heeft namelijk geen ‘centrale’ controller en werkt op een gedecentraliseerde manier, waar­door een lokaal probleem nooit een volledige systeem­uitschakeling kan veroorzaken.

LumiNature – het meest natuurlijke kunstlicht – volledig spectrum, dynamisch en ware kleuren

De nieuwste innovatie van Sylvania is LumiNature. Het volspectrumlicht zonder hinderlijke blauwe piek bootst het licht van de zon na en zorgt met ‘Tunable White’-lichtregeling ervoor dat een mens zich goed en gezond blijft voelen, zelfs in ruimtes waar weinig of geen natuurlijk zonlicht is. Door dit te combineren met een lage verblindingsfactor en een laag flikkeringsniveau worden het comfort en de creativiteit van de gebruikers gedurende de hele dag verbeterd. LumiNature biedt een uitzonderlijke kleurweergave (CRI97), wat belang­rijk is in vele toepassingen.

“De lichtkwaliteit van LumiNature levert echt uit­zonderlijke resultaten voor welzijn. Dit helpt de mens gezond en energiek te blijven en gemakke­lijker hun doelen te bereiken. Dit alles hebben we nu kunnen verwezen­lijken met LumiNature, door het repro­duceren van natuurlijk zonlicht uit kunst­matige led-lichtbronnen”, aldus Yves Bruyninckx (Marketing Communications Manager Sylvania).  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details