NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Thermelec zorgt voor het perfecte klimaat in huis
Verwarmingstoestellen van het type TTB-E Duo zijn ideaal als verwarming voor vele soorten ruimten.

Thermelec zorgt voor het perfecte klimaat in huis

Thermelec werd opgericht in 1978 en is dus al meer dan 40 jaar actief in de klimaatbeheersing binnen kleine en grote gebouwen. Deze jarenlange ervaring stelt het bedrijf uit Destelbergen in staat om voor iedere situatie de juiste oplossing aan te bieden. Het merk ‘Thermelec’ voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en garandeert zonder uitzondering een maximaal rendement. Elke klant kan ook steeds terugvallen op een betrouwbare partner voor alle noodzakelijke steun en service.

Ing. Jelly De Rivière (CEO Thermelec): “We bieden niet enkel onze uit­gebreide ervaring aan als installateurs van elektrische ver­warming en ventilatie, maar hebben ook een zeer uit­gebreide service als reinigers van bestaande ventilatie­systemen. We werken hiervoor samen met zelf­standige installateurs en/of gespecialiseerde firma’s. Want doordat een ventilatie­systeem voort­durend aan het werk is, is het mogelijk dat na verloop van tijd stof en bacteriën zich gaan nestelen in de kanalen. Bij een te grote opstapeling werkt de ventilatie minder goed en zal de lucht­kwaliteit in een woning dalen. De vermindering van de lucht­kwaliteit kan gezondheids­klachten, geluids- en geurhinder veroor­zaken. Daarom is het van groot belang een bestaand ventilatiesysteem goed te onderhouden!“ 

De elektrische verwarmingstoestellen zijn efficiënt en zorgen voor een gezellige en warme woonomgeving.

Van accumulatie naar infraroodpanelen

De populairste producten van het bedrijf uit Destelbergen zijn nog steeds de accumulatie­kachels. Logisch, want accumulatie­verwarming is een comfortabele verwarmings­­techniek voor elke woning. De elektrische verwarmings­toestellen zijn efficiënt en zorgen voor een gezellige en warme woon­omgeving. De statische toestellen zijn boven­dien perfect te combineren met zonne­panelen. “Maar de laatste tijd zien we ook een lichte toename naar ISP-infrarood-panelen. Logisch, er zijn fikse besparingen te realiseren met deze toestellen en ze zijn door hun uitvoering in metaal, spiegel- of veiligheids­glas perfect te integreren in elke moderne woning. De gezellige, recht­streekse verwarming is dan de kers op de taart”, besluit De Rivière.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details