NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Toiletten met nieuwe spoeltechnologie zijn hygiënischer en stiller

Toiletten met nieuwe spoeltechnologie zijn hygiënischer en stiller

Ideal Standard lanceert de belangrijkste ontwikkeling sinds de uitvinding van het spoeltoilet in de 19de eeuw, de AquaBlade® waterval spoeltechnologie. Deze exclusieve en gepatenteerde technologie biedt de beste spoelprestaties, zelfs bij lage volumes water. Het gladde, zacht gebogen oppervlak onder overhangende rand betekent ook dat de wc veel hygiënischer en makkelijker schoon te maken is. De spoeling van het toilet is stiller en heeft een allround intelligent design.

IDEAL STANDARDWc’s met de AquaBlade® technologie presteren beter dan bestaande wc’s op het gebied van hygiëne.

Hygiënischer
Wc’s met de AquaBlade® technologie presteren beter dan bestaande wc’s op het gebied van hygiëne. Traditionele wc’s laten een aanzienlijk gedeelte van de binnenzijde ongespoeld, met name aan de achterzijde van de wc-pot.

De AquaBlade® spoelopening is hoog bovenaan de bovenzijde van het toilet gepositioneerd zodat 95% van het onderliggende oppervlak wordt schoongespoeld, elke keer weer opnieuw. De AquaBlade® technologie zorgt voor een geoptimaliseerde waterdruk die in samenwerking met het vloeiend design ervoor zorgt dat vuil weggespoeld wordt zonder te spatten. Het toilet is ook erg gemakkelijk schoon te maken, doordat er geen overhangende rand aanwezig is waar vuil achter blijft zitten. Het besparen van tijd voor de onderhoudsploeg kan ook een belangrijk financieel  voordeel  betekenen voor projecten.

Stiller
In vergelijking met veel traditionele spoelsystemen is AquaBlade® 25% stiller. De wetenschappelijke vergelijkingen zijn gemaakt tegenover gelijkaardige wc’s, één met het revolutionaire AquaBlade® spoelsysteem en één met een traditionele spoeling. De resultaten tonen een geluidsvermindering aan van 25%. Dit is niet alleen fijn voor privégebruik, maar is ook een belangrijk argument in bijvoorbeeld de hotelsector.

IDEAL STANDARDIn vergelijking met veel traditionele spoelsystemen is AquaBlade® 25% stiller.

Veelvuldig bekroonde technologie
AQUABLADE® won al meerdere prijzen als erkenning voor het design en de revolutionaire technologie. Er is veel zorg besteed aan de uiterlijke vormgeving maar de binnenkant is ook veel mooier door de fijne spoel-opening. Het is ook daarom dat prestigieuze design awards zoals Red Dot Design Award en IF Design Award op het palmares staan.

Installatie
De hang-wc’s met AquaBlade® technologie hebben verdoken bevestigingen, wat mooier oogt en veel gemakkelijker is in onderhoud. Op de website van Ideal Standard is een duidelijke installatievideo te vinden die uitwijst hoe het montagesysteem werkt. Een eerste reactie zou kunnen zijn: “Wat kost dan zo een spoelsysteem dan wel niet? Aan zoveel voordelen zal wel een stevig prijskaartje hangen.” Niets is minder waar. Ideal Standard gelooft zo erg in deze producten dat ze zelfs lager zijn geprijsd dan de rimless varianten.

De AquaBlade® Spoeltechnologie is in 6 collecties verkrijgbaar. Dit zowel in hang-wc’s als staande modellen. 

Tekst en beeld Ideal Standard
Uitgelichte afbeelding: 
AQUABLADE® won al meerdere prijzen als erkenning voor het design en de revolutionaire technologie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details