NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Topklasse aanbod ontworpen voor elk geluidsniveau

Topklasse aanbod ontworpen voor elk geluidsniveau

Wavin heeft voor elke klus het juiste materiaal en we helpen graag bij het maken van de beste keuze.

Geluidshinder in afvoersystemen voorkomen met Wavin AS+ geluidsarm afvoersysteem 

Lawaaiige leidingen kunnen voor veel geluidshinder zorgen, bijvoorbeeld in hotels en ziekenhuizen, maar ook in wooncomplexen en kantoren met meerdere verdiepingen. Geluidsoverlast (zelfs binnenshuis) kan leiden tot fysieke en psychische gezondheidsklachten en slaapproblemen. Geluiddemping in afvoersystemen wordt daarom steeds belangrijker. 

Wavin AS+ premium geluidsarm afvoersysteem  

Wavin AS+ is de nieuwste oplossing van Wavin op het gebied van geluidsarm afvoeren. Door in de ontwerpfase van een project al te kiezen voor een geluiddempend afvoersysteem is het achteraf oplossen van geluidsproblemen in leidingen, wat vaak veel kostbaarder is, niet meer nodig. En belangrijker, de eindgebruiker geniet van maximaal comfort.  

Supermakkelijke installatie 

De nieuwe Wavin AS+ is het best presterende geluidsarme afvoersysteem op de markt. En dat is geen toeval. Wavin AS+ is samengesteld uit hoog kwalitatieve materialen, beschikt over speciaal ontwikkelde geluidsarme beugels en is perfect voor kleine en grote installaties. Wavin AS+ is met het golvende spie-eind en gepatenteerde blauwe manchet niet alleen super geluiddempend, maar ook makkelijk te installeren. 

Blauwe systeembeugels voor ultieme geluiddemping 

Wavin ontwikkelde voor AS+ speciale geluidsarme beugels. Deze zorgen voor een optimale geluidsreductie van het contactgeluid. De unieke blauwe AS+ rubberen inlage reduceert het contactgeluid beter dan beugels met een standaard rubberen inlage. 

Mix & Match 

Premium geluidsdemping is niet altijd in elke kamer van uw project nodig. Daarom kunt u Wavin AS+ met onze andere afvoersystemen, zoals Wafix PP combineren. Zo creëert u een oplossing op maat.

Schrijf u in voor het webinar over Afvoersystemen

Meer weten? Ontdek de voordelen van Wavin AS+ en onze andere afvoersystemen, zoals Wafix PP tijdens het Wavin webinar op dinsdag 22 juni, 10.00 uur.

Inschrijven Webinar Afvoersystemen | 22 juni, 10.00 uur]
www.wavin.com/nl-be/wavin-as-plus/webinar

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details