Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Jaarboek

Trayco produceert unieke kabeldraagsystemen, op maat van elk project

Trayco_7E3A5251
Dankzij een ruime voorraad in het Oost-Vlaamse Oudenaarde kan Trayco zorgen voor een snelle en efficiënte levering.

Tekst | Filip Van der Elst

Beeld | Trayco

21 februari 2022 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Een plekje veroveren in een drukbezette en veeleisende sector zoals kabeldraagsystemen: het is geen vanzelfsprekendheid. Met een sterke nadruk op innovatie en klantenondersteuning toont het familiebedrijf Trayco dat het echt wel kan. Recent bewees Trayco met de introductie van het baanbrekende nieuwe kabelladdergamma THE.FORCE dat het de kunst van kabelmanagement uitstekend beheert.

Trayco zag het levenslicht in 2012 dankzij op­richters Geert Ballet en Pieter Tsjoen. Samen met Steven Vergalle hebben ze respectievelijk 30, 26 en 42 jaar ervaring in de sector én een duidelijke missie: uitgroeien tot een gevestigde waarde in de sector van de kabel­draag­systemen. Negen jaar later is Trayco inderdaad een betrouw­bare partner op de markt, door jaren­lange ervaring te koppelen aan een sterke klant­gerichtheid. Ook het feit dat Trayco een op-en-top familie­bedrijf blijft, speelt een belangrijke rol: er heerst continuïteit binnen de firma – wat ook ten goede komt van de klanten – en het is een plek waar de passie van echte onder­nemers het hoge woord voert. Trayco beseft bovendien dat stil­staan geen optie is. In die optiek investeerde de firma recent nog twee miljoen euro in de uitbreiding van zijn machine­park. Het bedrijf staat nu dan ook meer dan ooit voor 100% Belgische kwaliteit en is hierbij constant op zoek naar gedreven medewerkers.

De specialisten van Trayco denken met hun klanten mee over de juiste producten, veiligheid, een efficiënte installatie enzovoort.

Professioneel advies op maat

Trayco is sterk in het produceren en innoveren van kabel­draag­systemen, maar doet meer dan dat. De specia­listen van Trayco onder­houden korte communicatie­lijnen en denken met hun klanten mee over de juiste producten, veilig­heid, een efficiënte installatie enzo­voort. Het levert de klant niet alleen professioneel advies op maat op, maar ook tijdswinst, kosten­besparing en in sommige cases ook nieuwe kwaliteits­producten, uniek geproduceerd op maat van het project. En uiteraard is in elk project een tijdige en snelle levering van tel. Dankzij een ruime voorraad in het Oost-Vlaamse Oudenaarde kan Trayco aan die voorwaarde voldoen. 

Competitieve kabelladder voor industrie THE.FORCE

Net zoals in de hele bouwsector staat de techno­logische evolutie ook in de wereld van kabel­draagsystemen niet stil. Met een gedurfde klemtoon op onderzoek & ontwikkeling maakt Trayco actief werk van de zoektocht naar het perfecte systeem. Innovatie zit dan ook in het DNA van de firma. Met het nieuwste productgamma THE.FORCE, ontworpen op basis van feedback van de installateurs, zet Trayco die bewering extra kracht bij. Het volledig in house gefabriceerde en dus op en top Belgische THE.FORCE is een baanbrekend gamma kabelladders. Het gamma is gericht op industriële toepassingen maar uiteraard ook inzetbaar voor andere toepassingen zoals tunnelbouw, oil&gas, petrochemie, power distributie, telecom,… 

THE.FORCE is ontworpen op basis van feedback van de installateurs.

Geen moeren of bouten

Door de specifieke vorm van de versterkte zij­wanden in combinatie met de alternerende sporten bekomt men een zeer veilige en robuuste ladder. Hierdoor kunnen de ladders gebruikt worden voor ondersteuningsafstanden tot negen meter. Door de specifieke bevestiging van de geperforeerde sporten kan Trayco deze ladder aanbieden in Sendzimir verzinkt (CLFI60/CLF110) of in Ultra Galva (CLF160/CLF200) afwerking, een hoogwaardig en competitief alternatief voor traditioneel warmverzinkt materiaal. Met THE.FORCE zet Trayco ook extra in op gebruiksgemak, want het product is volledig plug-and-play te monteren: er komen geen bouten of moeren aan te pas.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details