JET Towel
01:48
07-02-2016

Uitgebreid gamma Jet Towel handdrogers

In amper enkele seconden tijd hygiënisch gedroogde handen – daar kunt u op rekenen dankzij het nieuwe assortiment elektrische handdrogers van Mitsubishi Electric. De fabrikant heeft onlangs vier verschillende modellen ontwikkeld die een optimale oplossing bieden voor de meest uiteenlopende omstandigheden.

 Jet Towel Slim: het paradepaardje van de Jet Towel reeks
Van dit model is intussen al de negende productgeneratie verkrijgbaar. Dit toestel is uitgegroeid tot een succesvol model in de sector van de betere gastronomie, in de hotelsector en op plaatsen waar hoge eisen aan de hygiëne worden gesteld (bv. ziekenhuizen). De droogzone van de Jet Towel Slim is uitgerust met royale openingen aan beide zijden, zodat de handen contactloos en gemakkelijk in het toestel kunnen worden geplaatst. Dankzij de innovatieve golfvormige jetluchtsproeiers brengt dit model een geoptimaliseerde luchtstroom voort, die voor een geconcentreerde droging zorgt. Wanneer de gebruiker zijn handen naar boven beweegt en uit het toestel haalt, wordt het water weggeblazen zonder dat er druppels of waterspatten buiten het toestel terechtkomen. Het water wordt afgevoerd zonder slangen die daar doorgaans wel voor zorgen. Op die manier kan de waterafvoer bij een schoonmaakbeurt eenvoudig en volledig worden gereinigd.

Bij de nieuwe generatie zijn alle oppervlakken van een anti bacteriologische coating voorzien. Alle schakelaars zijn verborgen ingebouwd, zodat vandalen er niet bij kunnen. Het materiaal van het toestel is versterkt en de wateropvangbak is visueel optimaal in het geheel ingepast. Door een aanpassing van de luchtsproeiers kon men de geluidsuitstoot verder terugdringen. Bij de ontwikkeling van de borstelloze gelijkstroommotor ging Mitsubishi Electric voor een hoge efficiëntie en een extreem lange levensduur. Het product is niet alleen in het zwart en het wit, maar ook zilverkleurig verkrijgbaar.

Jet Towel Smart: een ultra compacte designvariant
Ideaal voor toepassingen in ruimten waar weinig plaats is en die regelmatig worden gereinigd (bv. in fastfoodrestaurants, beurshallen en sportcomplexen). Dit model biedt alle voordelen van de andere toestellen uit de serie. Extra troeven zijn de stabiele metalen omkasting en de anti bacteriologische coating op het hele apparaat.

Jet Towel Smart Lite: de beste oplossing voor prijsbewuste gebruikers.
In tegenstelling tot alle andere toestellen in deze serie warmt dit model de luchtstroom niet op. Daardoor gaan de werkingskosten nog verder naar beneden. Door de omkasting in schokbestendige kunststof is hij ook voordeliger bij de aankoop. Beide toestellen zijn standaard in het wit verkrijgbaar. De Jet Towel Smart is ook in zilverkleur te koop. Bovendien kunnen de Jet Towel Smart en de Jet Towel Smart Lite visueel op elke toepassing worden afgestemd, als speciaal model. Door een bedrijfsspecifieke kleur te kiezen en het bedrijfslogo van de exploitant te voorzien, kan men deze toestellen optimaal afstemmen op de gewenste look van de sanitaire voorzieningen van een gebouw.

Jet Towel Mini: bijzonder geschikt voor toepassingen waarin weinig ruimte beschikbaar is, maar waar aan hygiëne het hoogste belang wordt gehecht.
Dit toestel droogt de handen snel en betrouwbaar via de innovatieve techniek met afzonderlijke stralen, en gebruikt daar ook nog eens weinig energie voor. De praktische opvangbak onder de ventilator voorkomt dat er waterdruppels op de vloer terechtkomen, zodat de vloer van het sanitair schoon en slipveilig blijft. Dankzij de anti bacteriologische coating kan men ook in openbare toiletten op elk moment de beste hygiënische omstandigheden garanderen.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Installatie en Bouw België partners

Annemie Turtelboom ministerie van Energie