NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
UNIFORM LICHT
LEDVANCE COB LED strip zorgt voor een continue lichtlijn

UNIFORM LICHT

Het indrukwekkende en fascinerende van de nieuwe LEDVANCE COB LED Strips is het gelijkmatige licht over de hele strip. Dit alles dankzij de innovatieve COB technologie die het mogelijk maakt een groot aantal LED chips te verpakken in de kleinste ruimtes, samen met een fosforlaag op de LED strip. Deze combinatie resulteert in een continu, gelijkmatig helder licht over de gehele lengte van de strip. Er zijn geen waarneembare lichtpunten die kenmerkend zijn voor conventionele LED strips.

LEDVANCE COB LED strips passen door hun design uitstekend in hoogwaardige toepassingen in Hospitality en winkelverlichting

Uitstekende kleurweergave

De nieuwe COB LED Strips hebben nog een ander belangrijk voordeel. Met een CRI > 90, is hun kleurweergave-index hoger dan gemiddeld. Dit maakt LEDVANCE COB LED Strips ideaal als onderdeel van moderne, exclusieve verlichtingsontwerpen voor Hospitality en winkelverlichting.

Voordelen van de Performance Class

LEDVANCE COB LED Strips bieden ook alle typische voordelen van de Performance Class. Deze omvatten een breed scala aan kleurtemperaturen, dimbaarheid, flexibiliteit, snijbaarheid van de module en eenvoudige installatie dankzij geïntegreerde kabels aan beide uiteinden en aansluiting zonder gereedschap.

LEDVANCE COB LED Strips zijn uitgerust met tape aan de achterzijde voor snelle en eenvoudige montage op elk glad oppervlak. Een ruime keuze aan geschikte drivers, connectoren en profielen draagt bij tot de grootst mogelijke vrijheid bij de installatie en het verlichtingsontwerp.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details