NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Van Marcke is genomineerd voor de titel ‘Onderneming Van Het Jaar’

Van Marcke is genomineerd voor de titel ‘Onderneming Van Het Jaar’

“We zijn heel trots dat onze inspanningen opgemerkt werden door het accountancy-en adviesbureau EY, BNP Parisbas Fortis en de financiële krant De Tijd. Het feit dat we genomineerd zijn is een fantastische erkenning van de weg die we zijn ingeslagen. Dat we kans maken op deze mooie titel hebben we te danken aan onze expertise, inzet en doorzettingsvermogen, in het bijzonder in deze uitdagende tijden”, aldus Caroline Van Marcke, CEO. 

Van Marcke heeft beslist om te evolueren van een groothandel naar een oplossingsgerichte speler in producten en diensten gelinkt aan warmte en water. Om te kunnen blijven groeien – nationaal en internationaal – Van Marcke wil beter inspelen op de uitdagingen van de toekomst en zich meer onderscheiden van de concurrentie.

“We zijn er allemaal samen voor gegaan. Iedereen heeft zijn eigen expertise ingezet om het nieuwe Van Marcke vorm te geven. Expertises waar onze klanten warm van worden. Omdat ze duurzame oplossingen aangereikt krijgen en ontzorgd worden dankzij ieders vakkundige aanpak, betrouwbare leveringen en unieke services zoals TEC Collect, video afspraken …”, aldus Caroline Van Marcke, CEO.

De nominatie als finalist voor ‘Onderneming van het jaar® 2020’ is een pluim voor het dagelijkse harde werk van alle medewerkers, de ‘Van Marckes’.

“Het doet ons plezier dat we als internationaal familiebedrijf opgemerkt worden. We maakten met het bedrijf in de voorbije 90 jaar een mooie evolutie door. Een evolutie die niet mogelijk was zonder de inspanningen van alle ‘Van Marckes’, de zeepaardjes, en het vertrouwen van onze klanten. De nominatie op zich is al een overwinning. Nu duimen we allemaal dat we op 8 december als kers op de taart ook effectief de titel binnenhalen”, aldus Caroline Van Marcke.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details