NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Vasco Group krijgt nieuwe CEO

Vasco Group krijgt nieuwe CEO

Hij volgt in die functie Stefan Böni op die zijn carrière een nieuwe wending geeft. Dat maakte Arbonia Group, waartoe Vasco Group met hoofdzetel in Dilsen behoort, zopas bekend.

Vanaf maandag 19 april neemt Christian Schmitz-Eckert de leiding over van Vasco Group, die kwaliteitsmerken als Vasco, Superia en Brugman in huis heeft. Hij zetelt ook in de HVAC Executive Management Board van Arbonia Group.

Christian Schmitz-Eckert: “Ik zal deze nieuwe rol met groot enthousiasme invullen. Onze missie is duidelijk: samen met het managementteam blijven werken aan een sterke ontwikkeling van onze merken en kernmarkten in Europa. Ik kijk ernaar uit om hiermee aan de slag te gaan.”

Ulrich Bornkessel, CEO van de HVAC-Divisie bij Arbonia Group: “We willen Stefan Böni oprecht bedanken voor zijn enorme inspanningen en waardevolle bijdrage, als lid van de HVAC Executive Management Board sinds juli 2019, als hoofd Corporate Development & Strategic Projects én als CEO van Vasco Group sinds februari 2020. We wensen hem het allerbeste en veel succes in zijn nieuwe opdracht. Met Christian Schmitz-Eckert komt een bekend gezicht met veel relevante ervaring en een grote betrokkenheid aan het hoofd van onze onderneming.”

Christian Schmitz-Eckert

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details