Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

Vasco Group krijgt nieuwe CEO

FotoChristian

15 april 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Hij volgt in die functie Stefan Böni op die zijn carrière een nieuwe wending geeft. Dat maakte Arbonia Group, waartoe Vasco Group met hoofdzetel in Dilsen behoort, zopas bekend.

Vanaf maandag 19 april neemt Christian Schmitz-Eckert de leiding over van Vasco Group, die kwaliteitsmerken als Vasco, Superia en Brugman in huis heeft. Hij zetelt ook in de HVAC Executive Management Board van Arbonia Group.

Christian Schmitz-Eckert: “Ik zal deze nieuwe rol met groot enthousiasme invullen. Onze missie is duidelijk: samen met het managementteam blijven werken aan een sterke ontwikkeling van onze merken en kernmarkten in Europa. Ik kijk ernaar uit om hiermee aan de slag te gaan.”

Ulrich Bornkessel, CEO van de HVAC-Divisie bij Arbonia Group: “We willen Stefan Böni oprecht bedanken voor zijn enorme inspanningen en waardevolle bijdrage, als lid van de HVAC Executive Management Board sinds juli 2019, als hoofd Corporate Development & Strategic Projects én als CEO van Vasco Group sinds februari 2020. We wensen hem het allerbeste en veel succes in zijn nieuwe opdracht. Met Christian Schmitz-Eckert komt een bekend gezicht met veel relevante ervaring en een grote betrokkenheid aan het hoofd van onze onderneming.”

Christian Schmitz-Eckert
Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details