Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Jaarboek

Velek kan prat gaan op zeer vlotte levertermijnen, niet evident in deze sector

T1-Z121__powerIO-Starterset_maxi_4c
PowerIO, bussysteem met power en ethernet in één kabel om sensoren te gaan binnenlezen en eenvoudig te bekabelen.

Tekst | Kris Vandekerckhove

Beeld | Velek

28 maart 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Velek is exclusief verdeler in België van S+S Regeltechnik GMBH en Adelsystem. Het bedrijf uit Ruien biedt bieden sensoren – CO2, VOC -druk – tempera­tuur en relatieve vochtig­heid – voor gebouwen­beheer, industriële voedingen, (low voltage) UPS-systemen en batterij­laders van de hoogste kwaliteit aan. Door een strak en vooruitziend aankoop­beleid kan Velek ook prat gaan op zeer vlotte levertermijnen, want niet evident is in deze sector. Tot slot draagt het ambitieuze team ook ‘dienst na verkoop’ hoog in het vaandel, waardoor het bedrijf een 100 procent volledige service kan leveren.

Het intelligente gebruik van energie is een van de belangrijkste uitdagingen van deze tijd. Het bespaart geld, leidt tot economischere werkwijzen en draagt bij aan een verbetering van de wereldwijde CO²-balans. Bovendien zorgt deze handelswijze voor een zeer goed gevoel: want wie energie bespaart, bewijst zijn verantwoordelijkheden te nemen. Voor het milieu, maar ook voor de toekomstige generaties. De diensten, producten en innovatieve technieken van zowel S+S Regeltechnik en Adelsystem dragen daar zeker aan bij.

Sensoren van S+S Regeltechnik

S+S Regeltechnik GmbH biedt een volledig gamma aan meet- en regeltechniekcomponenten voor HVAC-/gebouwenautomatisatie. De zeer nauwkeurige meet- en regeltechniek verhoogt de energie-efficiëntie, spaart het milieu en biedt mensen een betere levenskwaliteit. Alles werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met architecten, ingenieurs en planologen. Op deze basis kan Velek sensoren aanbieden om een uitstekend en duurzaam energiemanagement te realiseren. Bijvoorbeeld voor het ideale ruimteklimaat waarin mensen onder de beste omstandigheden kunnen leven en werken, studeren, produceren, opereren en uitrusten. Denk hierbij aan topkwaliteit vocht-, CO2-, druk en – nieuw in het gamma! – fijnstofsensoren.

Nieuw in het gamma: fijnstofsensor met display.

Robuuste UPS van Adelsystem

Adelsystem biedt een compleet gamma van industriële voedingen aan, die gebruikt worden in verschillende applicaties. Het grote aanbod aan ingangsspanningen zorgt ervoor dat deze kunnen ingezet worden in alle landen wereldwijd. Het ontwerp is gebaseerd op ervaring die over de jaren heen werd opgedaan en resulteert in 240 verschillende modellen. Ze zijn ‘DIN Rail’-monteerbaar, eenvoudig, veilig en beschikken over IP20-protectie. Het gamma omvat FLEX, PSM and PST power supply units. FLEX-units zijn ontworpen voor 1, 2 and 3-phase-toepassingen voor een constant evoluerende sector. 

De CBI all-in-one UPS-modules combineren back-up en batterycharger in één toestel. Door het gebruik van microcontrollers kunnen ze de batterijen optimaal laden en ontladen zonder diepe ontlading.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details