NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Ventilair Group organiseert eerste “Tour de Ventilair” t.v.v. Stichting ME TO YOU

Ventilair Group organiseert eerste “Tour de Ventilair” t.v.v. Stichting ME TO YOU

Met de eerste Tour de Ventilair motiveert Ventilair Group iedereen om eens, met de sportschoentjes, “uit z’n kot” te komen! Gedurende één week (van 10 – 17 december 2020) stappen/ lopen we het hele land rond ten voordele van de stichting ME TO YOU. Deze stichting steunt specifieke onderzoeksprojecten om de verdere opmars van leukemie en aanverwante vormen van beenmerg- en bloedziekten tegen te gaan. 

Per afgelegde (en bewezen) kilometer in die periode schenkt Ventilair Group 1 euro aan dit goede doel. Deelnemers betalen 5 euro en krijgen in ruil daarvoor een sportshirt van Ventilair Group. Alle opbrengsten (inclusief het inschrijvingsgeld) gaan integraal naar het goede doel. 100 enthousiastelingen schreven zich in en zamelen vanaf volgende week al wandelend/ lopend geld in voor het goede doel! 

Om alle deelnemers wat extra te motiveren zijn er ook nog eens fantastische prijzen te winnen: voor de frequentste beweger, de snelste beweger, de deelnemer met de meeste kilometers (in totaal) en voor de meest originele outfit. 

Daarnaast ondersteunt ook medesponsor Techbox dit initiatief en zijn vrije donaties steeds mogelijk. Donaties voor de stichting ME TO YOU zijn welkom op het rekeningnummer BE15 0018 9719 6930. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details