NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Ventilair Group stelt noviteiten voor op Install Day

Ventilair Group stelt noviteiten voor op Install Day

Focus op comfort en installatiegemak 

Dé vakbeurs voor professionals uit de installatiesector is al sinds een aantal jaren Install Day. Ventilair Group is dan ook opnieuw bijzonder trots hier deel van uit te maken. Dit jaar stellen zij maar liefst 4 noviteiten voor op hun stand. Daarnaast vertellen zij u ook graag over hun projecten voor 2022 en hun oplossingen voor onder andere scholen en werkplekken. U vindt hen terug in tent 1 op stand 155. 

Komfovent Domekt R 

Met de ultra-efficiënte Komfovent Domekt R plug-and-play ventilatie-units leggen zij absolute prioriteit bij comfort voor de gebruiker dankzij vooruitstrevende warmtewieltechnologie. De reeks biedt een oplossing voor 50 m3/h tot 700 m3/h en bevat units voor horizontale, verticale en wandmontage. 

Vent-Axia Multihome 

Het nieuw C-systeem “Vent-Axia Multihome”, met geavanceerde vraagsturing, komt dan weer tegemoet aan de noden van de vervangings- en renovatiemarkt. Zijn ingebouwde CO2-sensor en uitbreidingsmogelijkheden met betrouwbare draadloze en bekabelde schakelaars en sensoren transformeren een woning tot een volledig ecosysteem. Eenvoud in installatie staat centraal, door de compatibiliteit met het flexibele luchtverdeelsysteem Uniflexplus+. 

Vent-Axia Svara 

De topper op gebied van badkamerventilatoren en bovendien de stilste op de markt. Svara is vanaf heden beschikbaar in het mat zwart. Svara Black is de stijlvolste oplossing voor elke badkamerrenovatie en werkt dankzij geïntegreerde vochtsensor en licht-/aanwezigheidssensor ultra-economisch. Svara Black kan ook app-gestuurd worden en kan geplaatst worden in AREI zone 1. 

Uniflexplus+ 69 

Ten slotte is Ventilair Group met Uniflexplus+ 69 geheel klaar voor een toekomst van lagere luchtsnelheden (2,5 m/s) en verhoogd (akoestisch) comfort, met behoud van eenvoud, flexibiliteit en luchtdichtheid. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details