NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Ventilair Group tekent present op Architect at work

Ventilair Group tekent present op Architect at work

Komfovent Domekt R 

Met de ultra-efficiënte Komfovent Domekt R plug-and-play ventilatie-units leggen ze absolute prioriteit bij comfort voor de gebruiker dankzij vooruitstrevende warmtewieltechnologie. De reeks biedt een oplossing voor 50 m3h tot 700 m3h en bevat units voor horizontale, verticale en wandmontage. 

Vent-Axia Multihome 

Ons nieuw C-systeem “Vent-Axia Multihome”, met geavanceerde vraagsturing, komt dan weer tegemoet aan de noden van de vervangings- en renovatiemarkt. Zijn ingebouwde CO2-sensor en uitbreidingsmogelijkheden met betrouwbare draadloze en bekabelde schakelaars en sensoren transformeren een woning tot een volledig ecosysteem. Eenvoud in installatie staat centraal, door de compatibiliteit met het flexibele luchtverdeelsysteem Uniflexplus+. 

Vent-Axia Svara 

De topper op gebied van badkamerventilatoren en bovendien de stilste op de markt. Svara is vanaf heden beschikbaar in het mat zwart. Svara Black is de stijlvolste oplossing voor elke badkamerrenovatie en werkt dankzij geïntegreerde vochtsensor en licht-/aanwezigheidssensor ultra-economisch. Svara Black kan ook app-gestuurd worden en kan geplaatst worden in AREI zone 1. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details