NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Verkwikkend douchen

Verkwikkend douchen

Ontspanning na sportieve inspanning, heerlijk warm water op de huid of een koude straal die voor verfrissing zorgt – een  douchebeleving is voor iedereen anders. Daarom integreert KWC drie innovatieve F5 armatuurtechnologieën in nieuwe, stijlvolle douchepanelen van roestvrij staal en MIRANIT.

De drie F5 armatuurtechnologieën bieden dankzij optionele of geïntegreerde hygiënische eenheden en sensorsystemen belangrijke extra functies. Daartoe behoren hygiënische spoelingen en thermische desinfectieprogramma’s om dedrinkwaterkwaliteit te waarborgen.

Bovendien garanderen de eengreepsmengkraan F5L-Mix, de zelfsluitende kranen F5S-Mix en F5S-Therm en de F5E-Therm elektronische varianten optimale bescherming tegen verbranding bij het douchen. Hygiëne spoeling en het uitlezen van de data historie is standaard op de electronische armatuur. Zowel de zelfsluitende als de thermostatisch beveiligde eenhendel armaturen zijn uit te breiden met de mogelijkheid van een hygiëne spoeling en het uitlezen van de historie.

Het brede assortiment douchepanelen biedt met zijn diverse varianten voor elke toepassing het passende product; voor een moderne, economische en onderhoudsvriendelijke uitrusting van de doucheruimte omvat de keuze twee behuizingsvarianten, vier armatuuruitvoeringen, drie douchekoppen en een handdouche die als bouwblokken onderling te combineren zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details