NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Verso Pro 2, de nieuwste generatie luchtgroepen

Verso Pro 2, de nieuwste generatie luchtgroepen

De nieuwste toevoeging aan ons aanbod is er eentje om “U” tegen te zeggen. De Verso Pro 2 van Komfovent komt door de vernieuwde kwaliteit van de behuizing samen met meest energie efficiënte aandrijfcomponenten en warmtewisselaars tegemoet aan alle vereisten van zowel commerciële gebouwen als kantoren, zorginstellingen, scholen,…

De nieuwe classificaties bepaald volgens Eurovent en maar liefst 1,6 miljoen combinaties zorgen voor maximale ontwerpvrijheid voor alle ventilatieprojecten tussen 1.000 en 40.000 m³h.

De nieuwe Verso Pro 2 scoort bij elk project

Dankzij geavanceerde technologieën zijn voortaan luchtgroepen op maat mogelijk met de beste mechanische en energetische prestaties : D1, L1, T2, TB1. Dankzij minimale lekkages en energieverliezen wordt er efficiënt geventileerd in jouw projecten.

Door de frameloze opbouw, de nieuwste PVC-profieltechnologie en 50% meer wanddikte dan voorheen met 70 mm dikke thermische isolatie en een dubbele afdichting worden luchtlekken en warmteverliezen tot een minimum herleidt en wordt geluid extra goed gedempt. Verso Pro 2 is de beste in zijn categorie en scoort optimaal volgens de EN1886 mechanische prestaties volgens Eurovent. Er gaat nauwelijks energie verloren doorheen de behuizing, maar wordt efficiënt terug naar het gebouw gevoerd. De werkingskosten van de Verso Pro 2 zijn bijgevolg minimaal.

Het geïntegreerde C5-besturingssysteem zorgt voor een optimale werking en dankzij de Verso selectiesoftware genereert u een gedetailleerd rapport. Eurovent, TUV, RLT-certificaten garanderen de correctheid en nauwkeurigheid van de parameters.

3D-modellen voor Revit van uw ontwerp zijn beschikbaar via de software, voor een snellere integratie van jouw ventilatie oplossing in digitale bouwprojecten (BIM). Voor meer informatie over Verso Pro 2: www.ventilairgroup.be.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details